Cleanbuild komt met fotoprint op wand- en plafondpanelen voor carwashes

Iedere carwashondernemer weet: het oog wil ook wat. Speciaal voor de carwashindustrie ontwikkelde Cleanbuild het Cleanpanel-paneel: makkelijk te onderhouden kunststof wand- en plafondbekleding. De panelen zijn nu ook te krijgen met een fotoprint, waarmee een reguliere wand tot een eyecatcher wordt omgetoverd.

Ondernemers in de carwashindustrie zetten steeds vaker in op de klantbeleving. Daarbij speelt het interieur van de wasstraat een belangrijke rol. Nick Elbertsen, accountmanager bij Cleanbuild, ziet dat in de praktijk vaak voorbijkomen. “Onze Cleanpanel panelen zijn in eerste instantie ontwikkeld om hun praktische, hygiënische eigenschappen. Sterk, geen corrosie en makkelijk schoon te maken. Maar we horen steeds vaker dat ondernemers ook voor ons kiezen vanwege de heldere kleur en de strakke vormgeving van de panelen. Uitstraling wordt steeds belangrijker.”

Sfeerfoto’s

Met de nieuwe Cleanpanel reclamepanelen speelt Cleanbuild in op de vraag van ondernemers. Elbertsen: “Naast de witte en grijze Cleanpanel panelen willen we iets extra’s bieden aan de carwashondernemer. Met bedrukte panelen profiteer je van het onderhoudsgemak van Cleanpanel en heb je tegelijkertijd alle vrijheid wat vormgeving betreft.” Zo kunnen de geprinte panelen worden voorzien van logo’s en huisstijlen, maar ook van levensgrote sfeerfoto’s en reclame-uitingen.

Bestickerd versus bedrukte

Cleanbuild had al bestickerde panelen in het assortiment, die vaak worden toegepast voor tankstation luifels. Daar komen nu de geprinte panelen bij. Wat is het verschil? Elbertsen: “Bij de bedrukte panelen wordt de afbeelding tijdens de productie direct op de panelen geprint en afgewerkt met een flexibele laklaag. De panelen zijn dus in één keer klaar. Bij bestickering wordt de sticker pas na productie aangebracht op de panelen.”

Cleanpanel kunststof panelen zijn bestand tegen extreme weersinvloeden en veelvoorkomende chemicaliën, waardoor ze zowel binnen als buiten kunnen worden toegepast.

Tankstation en Carwash Vakbeurs

Tijdens de Tankstation- en Carwash Vakbeurs presenteert Cleanbuild BV de nieuwe, bedrukte Cleanpanel kunststof panelen. In de stand is het mogelijk een demowand te bezichtigen en om meer informatie te krijgen over het product.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Cleanbuild komt met fotoprint op wand- en plafondpanelen voor carwashes | CarwashPro

Cleanbuild komt met fotoprint op wand- en plafondpanelen voor carwashes

Iedere carwashondernemer weet: het oog wil ook wat. Speciaal voor de carwashindustrie ontwikkelde Cleanbuild het Cleanpanel-paneel: makkelijk te onderhouden kunststof wand- en plafondbekleding. De panelen zijn nu ook te krijgen met een fotoprint, waarmee een reguliere wand tot een eyecatcher wordt omgetoverd.

Ondernemers in de carwashindustrie zetten steeds vaker in op de klantbeleving. Daarbij speelt het interieur van de wasstraat een belangrijke rol. Nick Elbertsen, accountmanager bij Cleanbuild, ziet dat in de praktijk vaak voorbijkomen. “Onze Cleanpanel panelen zijn in eerste instantie ontwikkeld om hun praktische, hygiënische eigenschappen. Sterk, geen corrosie en makkelijk schoon te maken. Maar we horen steeds vaker dat ondernemers ook voor ons kiezen vanwege de heldere kleur en de strakke vormgeving van de panelen. Uitstraling wordt steeds belangrijker.”

Sfeerfoto’s

Met de nieuwe Cleanpanel reclamepanelen speelt Cleanbuild in op de vraag van ondernemers. Elbertsen: “Naast de witte en grijze Cleanpanel panelen willen we iets extra’s bieden aan de carwashondernemer. Met bedrukte panelen profiteer je van het onderhoudsgemak van Cleanpanel en heb je tegelijkertijd alle vrijheid wat vormgeving betreft.” Zo kunnen de geprinte panelen worden voorzien van logo’s en huisstijlen, maar ook van levensgrote sfeerfoto’s en reclame-uitingen.

Bestickerd versus bedrukte

Cleanbuild had al bestickerde panelen in het assortiment, die vaak worden toegepast voor tankstation luifels. Daar komen nu de geprinte panelen bij. Wat is het verschil? Elbertsen: “Bij de bedrukte panelen wordt de afbeelding tijdens de productie direct op de panelen geprint en afgewerkt met een flexibele laklaag. De panelen zijn dus in één keer klaar. Bij bestickering wordt de sticker pas na productie aangebracht op de panelen.”

Cleanpanel kunststof panelen zijn bestand tegen extreme weersinvloeden en veelvoorkomende chemicaliën, waardoor ze zowel binnen als buiten kunnen worden toegepast.

Tankstation en Carwash Vakbeurs

Tijdens de Tankstation- en Carwash Vakbeurs presenteert Cleanbuild BV de nieuwe, bedrukte Cleanpanel kunststof panelen. In de stand is het mogelijk een demowand te bezichtigen en om meer informatie te krijgen over het product.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.