DeMeeuwWash opent onbemande locatie in Hoogerheide

Hoogerheide is een carwash rijker. Bij het De Meeuw tankstation aan de Plesmanlaan vind je nu een onbemande DeMeeuwWash. De carwash heeft een rollover en twee wasboxen. 

De locatie van De Meeuw in Hoogerheide is onderdeel van Vollenhoven. Zij positioneren zich steeds nadrukkelijker met AVIAWash. Alle locaties worden op termijn volgens dezelfde formule ingericht. Wassen moet een beleving zijn voor jong en oud, vinden ze bij Vollenhoven. Eerder opende Vollenhoven al een DeMeeuwWash in Bergen op Zoom. Daar is te zien hoe Vollenhoven invulling geeft aan bemande carwashes. Hier draait het om beleving: licht- en schuimeffecten, sfeerbeelden, een strakke huisstijl en betrokken personeel op de locatie.

In Hoogerheide wordt er weliswaar onbemand gewassen, toch is de strakke huisstijl hier ook te herkennen. Voor het wassen leverde EenzetCarwash een Istobal M’Start, geheel uitgerust met een Smartwash manager. Met deze optie is de machine door middel van camera’s en een directe connectie met de helpdesk van EenzetCarwash volledig op afstand te bedienen.

Vollenhoven nam in maart 2015 vier De Meeuw tankstations over de familie Meeuwsen. Het De Meeuw-concept staat bekend om zijn lage brandstofprijzen en goede service. De tankstations genieten een grote bekendheid in Zeeland en West-Brabant.

Lees ook: 

Onderwerpen: ,

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

DeMeeuwWash opent onbemande locatie in Hoogerheide | CarwashPro

DeMeeuwWash opent onbemande locatie in Hoogerheide

Hoogerheide is een carwash rijker. Bij het De Meeuw tankstation aan de Plesmanlaan vind je nu een onbemande DeMeeuwWash. De carwash heeft een rollover en twee wasboxen. 

De locatie van De Meeuw in Hoogerheide is onderdeel van Vollenhoven. Zij positioneren zich steeds nadrukkelijker met AVIAWash. Alle locaties worden op termijn volgens dezelfde formule ingericht. Wassen moet een beleving zijn voor jong en oud, vinden ze bij Vollenhoven. Eerder opende Vollenhoven al een DeMeeuwWash in Bergen op Zoom. Daar is te zien hoe Vollenhoven invulling geeft aan bemande carwashes. Hier draait het om beleving: licht- en schuimeffecten, sfeerbeelden, een strakke huisstijl en betrokken personeel op de locatie.

In Hoogerheide wordt er weliswaar onbemand gewassen, toch is de strakke huisstijl hier ook te herkennen. Voor het wassen leverde EenzetCarwash een Istobal M’Start, geheel uitgerust met een Smartwash manager. Met deze optie is de machine door middel van camera’s en een directe connectie met de helpdesk van EenzetCarwash volledig op afstand te bedienen.

Vollenhoven nam in maart 2015 vier De Meeuw tankstations over de familie Meeuwsen. Het De Meeuw-concept staat bekend om zijn lage brandstofprijzen en goede service. De tankstations genieten een grote bekendheid in Zeeland en West-Brabant.

Lees ook: 

Onderwerpen: ,

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.