Per 1 mei

WashTec AG verwelkomt Drolshagen als nieuwe CEO

Drolshagen volgt de voormalig CEO Ralf Koeppe op Foto: WashTec AG

Michael Drolshagen is het nieuwe hoofd van WashTec AG. De Raad van Commissarissen heeft hem per 1 mei benoemd tot CTO en CEO. Hij volgt Ralf Koeppe op, die vorige week het bedrijf voortijdig verliet.

Michael Drolshagen komt van Thyssenkrupp Presta Aktiengesellschaft, waar hij sinds 2018 Managing Director/CEO was. Daarvoor werkte hij lange tijd voor Porsche AG. Drolshagen begon zijn carrière bij autotoeleverancier Hella, waar hij van 1998 tot 2000 als projectmanager werkte.

“Michael Drolshagen combineert alle vereisten die we nodig hebben om de implementatie van de strategie voor de WashTec Group dynamisch te bevorderen”, zegt Ulrich Bellgardt, voorzitter van de Raad van Commissarissen van WashTec AG.

Onverwacht vertrek

Voormalig CEO Ralf Koeppe is eind februari gestopt bij WashTec AG. Beide partijen kwamen overeen om zijn contract ‘voortijdig te beëindigen’. De toon rond het onverwachte afscheid bleef van beide kanten vriendelijk.

Koeppe vervulde sinds juli 2019 de functie van CTO bij WashTec AG. Een half jaar later werd hij ook CEO. Terwijl hij het schip van de Duitse carwashleverancier bestuurde, leidde Koeppe het bedrijf met succes door de meest uitdagende tijden van crisis, zoals de Covid-19-pandemie en verstoringen van de toeleveringsketen.

Lees ook:

Onderwerpen:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

WashTec AG verwelkomt Drolshagen als nieuwe CEO | CarwashPro
Per 1 mei

WashTec AG verwelkomt Drolshagen als nieuwe CEO

Drolshagen volgt de voormalig CEO Ralf Koeppe op Foto: WashTec AG

Michael Drolshagen is het nieuwe hoofd van WashTec AG. De Raad van Commissarissen heeft hem per 1 mei benoemd tot CTO en CEO. Hij volgt Ralf Koeppe op, die vorige week het bedrijf voortijdig verliet.

Michael Drolshagen komt van Thyssenkrupp Presta Aktiengesellschaft, waar hij sinds 2018 Managing Director/CEO was. Daarvoor werkte hij lange tijd voor Porsche AG. Drolshagen begon zijn carrière bij autotoeleverancier Hella, waar hij van 1998 tot 2000 als projectmanager werkte.

“Michael Drolshagen combineert alle vereisten die we nodig hebben om de implementatie van de strategie voor de WashTec Group dynamisch te bevorderen”, zegt Ulrich Bellgardt, voorzitter van de Raad van Commissarissen van WashTec AG.

Onverwacht vertrek

Voormalig CEO Ralf Koeppe is eind februari gestopt bij WashTec AG. Beide partijen kwamen overeen om zijn contract ‘voortijdig te beëindigen’. De toon rond het onverwachte afscheid bleef van beide kanten vriendelijk.

Koeppe vervulde sinds juli 2019 de functie van CTO bij WashTec AG. Een half jaar later werd hij ook CEO. Terwijl hij het schip van de Duitse carwashleverancier bestuurde, leidde Koeppe het bedrijf met succes door de meest uitdagende tijden van crisis, zoals de Covid-19-pandemie en verstoringen van de toeleveringsketen.

Lees ook:

Onderwerpen:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.