CarwashProTV: Kan je een wasbeurt betalen met een QR-code?

Unsplash: Markus Winkler

Kan je een wasbeurt betalen met een QR-code? Digitalisering en dan specifiek contactloos betalen wordt steeds belangrijker voor de tankstation- en carwashsector. Payque legt vandaag in CarwashProTV uit hoe een QR-code daarbij kan helpen. Ook in de uitzending: de waterstofauto van het Eco-Runner Team van de TU Delft. 

In de studio van CarwashProTV gaan we in gesprek met Mickel Brenters van Payque. Want hoe zorg je er voor dat je met een relatief lage investering contactloos betalen mogelijk maakt? En dan ook nog eens op zo’n manier dat de apparatuur niet kwetsbaar is én dat de processen op de bijbehorende machines gestart worden? Brenters heeft daar een oplossing voor bedacht.

Voor de reportage op locatie gingen we langs bij het Eco-Runner Team in Delft. De studenten zetten hun studie een jaar lang opzij om te werken aan een duurzame toekomst. Met de waterstofauto waar ze aan werken, proberen ze in de zomer het afstandsrecord te verbreken.

De uitzending begint om 16:00 uur en is daarna op ieder gewenst moment terug te kijken.

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

CarwashProTV: Kan je een wasbeurt betalen met een QR-code? | CarwashPro

CarwashProTV: Kan je een wasbeurt betalen met een QR-code?

Unsplash: Markus Winkler

Kan je een wasbeurt betalen met een QR-code? Digitalisering en dan specifiek contactloos betalen wordt steeds belangrijker voor de tankstation- en carwashsector. Payque legt vandaag in CarwashProTV uit hoe een QR-code daarbij kan helpen. Ook in de uitzending: de waterstofauto van het Eco-Runner Team van de TU Delft. 

In de studio van CarwashProTV gaan we in gesprek met Mickel Brenters van Payque. Want hoe zorg je er voor dat je met een relatief lage investering contactloos betalen mogelijk maakt? En dan ook nog eens op zo’n manier dat de apparatuur niet kwetsbaar is én dat de processen op de bijbehorende machines gestart worden? Brenters heeft daar een oplossing voor bedacht.

Voor de reportage op locatie gingen we langs bij het Eco-Runner Team in Delft. De studenten zetten hun studie een jaar lang opzij om te werken aan een duurzame toekomst. Met de waterstofauto waar ze aan werken, proberen ze in de zomer het afstandsrecord te verbreken.

De uitzending begint om 16:00 uur en is daarna op ieder gewenst moment terug te kijken.

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.