WashKing van Avia Marees krijgt steeds meer vorm

De eerste contouren van de nieuw te bouwen carwash WashKing van Avia Marees zijn inmiddels goed zichtbaar. In oktober werd de eerste paal geslagen op de locatie Andijk Zuid. 

De carwash op deze tanklocatie is de allereerste volgens het nieuwe carwashconcept WashKing. In Andijk is straks een rollover, drie overdekte wasboxen, een open wasbox en een stofzuigerplein. Het project is in handen van Marees Installatie & Techniek, die volgens het laatste bericht dagelijks werken aan de bouw. Naar verwachting wordt deze allereerste carwash onder de vlag van WashKing het eerste kwartaal van dit jaar geopend.

Ondertussen wordt door Avia Marees gewerkt aan een gehele nieuwe branding van het carwashconcept. De drie bestaande carwashlocaties Medemblik, Hoogwoud en Wieringerwerf worden eveneens omgekleurd in de stijl van WashKing. Ook aan de Jan Tinbergenweg in Hoorn moet ook een WashKing komen.

Achter de schermen wordt gewerkt aan de website van WashKing en ook de waspas van Avia is straks te gebruiken om een wasbeurt af te rekenen.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

WashKing van Avia Marees krijgt steeds meer vorm | CarwashPro