Carwash Easterhei, ‘de meest bijzondere wasstraat van Friesland’ houdt open dag
dagbesteding

Carwash Easterhei, ‘de meest bijzondere wasstraat van Friesland’ houdt open dag

De aanwezige autowassers zorgen er dagelijks voor dat auto’s bij Easterhei in Burgum veilig door de wasstraat gaan Foto: ProMedia, 2023

Carwash Easterhei aan de Mr. W.M. Oppedijk van Veenweg in het Friese Burgum houdt op vrijdag 2 juni een open dag. De carwash die zich presenteert als ‘de meest bijzondere wasstraat van Friesland’ wordt gerund door mensen van de dagbesteding.

De carwash in Burgum, tussen Drachten en Leeuwarden, is sinds 2016 in z’n huidige vorm in bedrijf. Zo’n 24 mensen zijn er, verspreid over de week, aanwezig op de dagbesteding. Op de locatie bevindt zich zowel een wasstraat als een werkplaats. Omdat heel veel mensen dit niet weten en onbekend zijn met wat de dagbesteding precies inhoudt, houdt Carwash Easterhei op vrijdag 2 juni een open dag. De aanwezige autowassers zorgen er dagelijks voor dat auto’s veilig door de wasstraat gaan. Eventueel hardnekkig vuil wordt voorbehandeld. Onder het genot van een kopje koffie kan de klant wachten totdat de auto weer schoon wordt afgeleverd. Bezoekers hebben de keuze uit vier wasprogramma’s: brons, zilver, goud en platina waarbij de prijzen uiteenlopen van 8 euro voor het programma brons tot 14 euro voor de meest uitgebreide wasbeurt. Voor bussen en terreinauto’s geldt een toeslag van 2 euro.

Productieruimtes

Op de open dag kunnen bezoekers een kijkje nemen achter de schermen. Er zijn op de locatie namelijk ook grote productieruimtes aanwezig waar uiteenlopend werk wordt verricht. Dit varieert van pluggen inpakken tot sorteerwerk. Carwash en werkplaats Easterhei is volgens de organisatie ‘gericht op werken, leren en ontwikkelen’.
De open dag wordt gehouden op vrijdag 2 juni van 14.00 – 18.00 uur. Carwash Easterhei is onderdeel van Alliade.

Onderwerpen: , ,

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Carwash Easterhei, ‘de meest bijzondere wasstraat van Friesland’ houdt open dag | CarwashPro
Carwash Easterhei, ‘de meest bijzondere wasstraat van Friesland’ houdt open dag
dagbesteding

Carwash Easterhei, ‘de meest bijzondere wasstraat van Friesland’ houdt open dag

De aanwezige autowassers zorgen er dagelijks voor dat auto’s bij Easterhei in Burgum veilig door de wasstraat gaan Foto: ProMedia, 2023

Carwash Easterhei aan de Mr. W.M. Oppedijk van Veenweg in het Friese Burgum houdt op vrijdag 2 juni een open dag. De carwash die zich presenteert als ‘de meest bijzondere wasstraat van Friesland’ wordt gerund door mensen van de dagbesteding.

De carwash in Burgum, tussen Drachten en Leeuwarden, is sinds 2016 in z’n huidige vorm in bedrijf. Zo’n 24 mensen zijn er, verspreid over de week, aanwezig op de dagbesteding. Op de locatie bevindt zich zowel een wasstraat als een werkplaats. Omdat heel veel mensen dit niet weten en onbekend zijn met wat de dagbesteding precies inhoudt, houdt Carwash Easterhei op vrijdag 2 juni een open dag. De aanwezige autowassers zorgen er dagelijks voor dat auto’s veilig door de wasstraat gaan. Eventueel hardnekkig vuil wordt voorbehandeld. Onder het genot van een kopje koffie kan de klant wachten totdat de auto weer schoon wordt afgeleverd. Bezoekers hebben de keuze uit vier wasprogramma’s: brons, zilver, goud en platina waarbij de prijzen uiteenlopen van 8 euro voor het programma brons tot 14 euro voor de meest uitgebreide wasbeurt. Voor bussen en terreinauto’s geldt een toeslag van 2 euro.

Productieruimtes

Op de open dag kunnen bezoekers een kijkje nemen achter de schermen. Er zijn op de locatie namelijk ook grote productieruimtes aanwezig waar uiteenlopend werk wordt verricht. Dit varieert van pluggen inpakken tot sorteerwerk. Carwash en werkplaats Easterhei is volgens de organisatie ‘gericht op werken, leren en ontwikkelen’.
De open dag wordt gehouden op vrijdag 2 juni van 14.00 – 18.00 uur. Carwash Easterhei is onderdeel van Alliade.

Onderwerpen: , ,

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.