Bouw nieuwe fullservice carwash Epe op korte termijn van start

In Epe wordt binnenkort gestart met de bouw van een grote nieuwe waslocatie. Het gaat om een fullservice carwash met onder meer een kettingwasstraat, een dogwash en wasmachines voor textiel. Tevens komt er een uitdeukservice bij. Volgens ondernemer Dennis Gezel wordt binnen enkele weken gestart met de bouw.

Gezel realiseert zijn nieuwe locatie op het retailpark De Poort in de Gelderse stad. Het gaat om een perceel van zo’n 1.850 vierkante meter. Aanvankelijk wilde hij na de zomer van 2016 met de aanleg beginnen, maar om diverse redenen is de bouwstart uitgesteld.

Vergunningen

Zo was er meer tijd nodig voor het verkrijgen van de benodigde vergunningen en moesten diverse zaken worden besproken met het bouwbedrijf en de projectontwikkelaar. “Maar die laatste plooien zijn gladgestreken”, vertelt Gezel aan De Stentor. De ondernemer heeft grootse plannen voor het nieuwe bedrijf. Naast eerdergenoemde onderdelen komen er zelfwasboxen bij, wordt een vip-carwash aangeboden, komt er een kinderspeelplaats en een stofzuigerafdeling.

Wil je ook de gratis nieuwsbrief van CarwashPro ontvangen? Vul hier jouw e-mailadres in:

Auteur: Tom van Gurp

Tom van Gurp is de vaste redacteur voor vakblad TankPro en schrijft ook regelmatig over ontwikkelingen in de autowasbranche voor vakblad CarwashPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.