Carwash, Vught, wasstraat

Nieuwe wasgelegenheid in Vught geopend

CarWash Vught is afgelopen week feestelijk geopend door wethouder Peter Pennings. Na anderhalf jaar afwezigheid van een wasgelegenheid in Vught koos ondernemer Patrick Moonen voor een wasstraat in plaats van nieuwe roll-overs. Hij deed dit naast zijn onbemande tankstation aan de Kempenlandstraat in Vught. Na het afschrijven van zijn roll-overs en het vernieuwen van zijn tankstation besloot hij het groots aan te pakken met de wasstraat.

Zijn installatie van Christ moet een echte publiekstrekker worden, ook voor omliggende gemeenten. Aan het Brabants Dagblad laat hij weten dat er door veel mensen werd gevraagd om een wasstraat. “Veel mensen trokken weg uit Vught om de auto te wassen, toen ik mijn roll-overs zo’n anderhalf jaar geleden sloot.” Met zijn nieuwe wasstraat hoopt hij zo’n 40.000 wassingen per jaar te halen. “Voorheen deed ik er zo’n 25.000 op jaarbasis.” De bouw van een compleet nieuwe wasstraat kostte hem zo’n anderhalf miljoen euro.

Poseidon

Om de wasstraat en het bijbehorende onbemande tankstation van alle gemakken te voorzien, werd de hulp ingeroepen van beveiligingsbedrijf Poseidon Security & Business Intelligence. Dit bedrijf zorgde voor een compleet IP-camerasysteem met kentekenherkenning. Rob Dankers laat namens het bedrijf weten dat het om een zeer compleet systeem gaat. “We hebben er voor gezorgd dat alles zeer gedetailleerd in de gaten gehouden kan worden en hebben ons speciale loyalty-systeem geïntegreerd. Zo kunnen we op basis van kentekenherkenning bepaalde promoties verzorgen.”

Bij de voorwas werden monitors geplaatst. “Hierdoor kan degene die de voorwas doet het hele proces in de gaten houden. Daarnaast weet hij precies hoeveel auto’s nog in de rij staan en tevens wat er bij het onbemande tankstation gebeurt.” Het zorgt ervoor dat vanaf één positie zoveel mogelijk controle op het proces uitgeoefend kan worden. De geplaatste camera’s laten real-time alle processen zien. Bij het stofzuigerplein werd een speciale 180-gradencamera geplaatst. “Door zo’n camera kun je zoveel mogelijk in de gaten houden met een zo klein mogelijk systeem.” Ook bij het onbemande tankstation dat naast de wasstraat ligt, werd een camera’s geplaatst.

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Nieuwe wasgelegenheid in Vught geopend | CarwashPro
Carwash, Vught, wasstraat

Nieuwe wasgelegenheid in Vught geopend

CarWash Vught is afgelopen week feestelijk geopend door wethouder Peter Pennings. Na anderhalf jaar afwezigheid van een wasgelegenheid in Vught koos ondernemer Patrick Moonen voor een wasstraat in plaats van nieuwe roll-overs. Hij deed dit naast zijn onbemande tankstation aan de Kempenlandstraat in Vught. Na het afschrijven van zijn roll-overs en het vernieuwen van zijn tankstation besloot hij het groots aan te pakken met de wasstraat.

Zijn installatie van Christ moet een echte publiekstrekker worden, ook voor omliggende gemeenten. Aan het Brabants Dagblad laat hij weten dat er door veel mensen werd gevraagd om een wasstraat. “Veel mensen trokken weg uit Vught om de auto te wassen, toen ik mijn roll-overs zo’n anderhalf jaar geleden sloot.” Met zijn nieuwe wasstraat hoopt hij zo’n 40.000 wassingen per jaar te halen. “Voorheen deed ik er zo’n 25.000 op jaarbasis.” De bouw van een compleet nieuwe wasstraat kostte hem zo’n anderhalf miljoen euro.

Poseidon

Om de wasstraat en het bijbehorende onbemande tankstation van alle gemakken te voorzien, werd de hulp ingeroepen van beveiligingsbedrijf Poseidon Security & Business Intelligence. Dit bedrijf zorgde voor een compleet IP-camerasysteem met kentekenherkenning. Rob Dankers laat namens het bedrijf weten dat het om een zeer compleet systeem gaat. “We hebben er voor gezorgd dat alles zeer gedetailleerd in de gaten gehouden kan worden en hebben ons speciale loyalty-systeem geïntegreerd. Zo kunnen we op basis van kentekenherkenning bepaalde promoties verzorgen.”

Bij de voorwas werden monitors geplaatst. “Hierdoor kan degene die de voorwas doet het hele proces in de gaten houden. Daarnaast weet hij precies hoeveel auto’s nog in de rij staan en tevens wat er bij het onbemande tankstation gebeurt.” Het zorgt ervoor dat vanaf één positie zoveel mogelijk controle op het proces uitgeoefend kan worden. De geplaatste camera’s laten real-time alle processen zien. Bij het stofzuigerplein werd een speciale 180-gradencamera geplaatst. “Door zo’n camera kun je zoveel mogelijk in de gaten houden met een zo klein mogelijk systeem.” Ook bij het onbemande tankstation dat naast de wasstraat ligt, werd een camera’s geplaatst.

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.