Wasbedrijf Loogman verkozen tot Beste Onderneming van Noord-Holland

Het carwash- en tankstationbedrijf van Ger Loogman is verkozen tot Beste Onderneming van de provincie Noord-Holland. Onder meer het innovatieve karakter van de Aalsmeerse onderneming was reden voor de jury om het bedrijf als winnaar aan te wijzen. Eerder al werd Loogman verkozen tot beste bedrijf in de gemeente Aalsmeer.

Loogman is een toonaangevende ondernemer in de autowasbranche. Hij heeft acht vestigingen in onder meer Almere, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en thuisbasis Aalsmeer. De jury keek onder meer naar het onderscheidend vermogen van de genomineerden. Daarbij scoorde Loogman zeer goed.

Comfort Lane

Vorig jaar renoveerde hij zijn tankstation in Aalsmeer. Zo startte hij met een shop-in-shop van snackketen Febo en ontwikkelde hij een eigen concept voor zijn tankshop. Belangrijkste innovatie was echter de Comfort Lane. Hierbij kan een auto aan de lopende band worden bijgevuld met brandstof. De klant hoeft niet zelf te tanken. Hij hoeft zelfs zijn auto niet uit om af te rekenen. Loogman heeft patent aangevraagd op deze innovatie.

Lees ook: Tankstation in Aalsmeer start met lopende-band-tanken

Auteur: Tom van Gurp

Tom van Gurp is de vaste redacteur voor vakblad TankPro en schrijft ook regelmatig over ontwikkelingen in de autowasbranche voor vakblad CarwashPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.