Alcoholreiniger vaste prik in 1,5 meter-samenleving

De invloed van het coronavirus op het dagelijks leven is groot, voor ondernemers, medewerkers en klanten. Als gevolg van het virus zullen we ons moeten instellen op een andere manier van werken, waarbij 1,5 meter afstand en nog vaker handen wassen van groot belang is en blijft. Voor het reinigen van materiaal en handen heeft leverancier Caramba een speciale alcoholreiniger in het assortiment.

De alcoholreiniger is geschikt voor het schoonmaken van vrijwel alle materialen, waaronder glas, metaal en kunststof – denk aan pinautomaten, balies en deurklinken – en voor het reinigen van de handen. Dankzij een vochtinbrengend component drogen materiaal en handen niet uit. De alcoholreiniger is verkrijgbaar in een 1 liter flacon. Losse zilverkleurige triggers voor de flacon zijn binnenkort beschikbaar.

Caramba is een van de grotere leveranciers van carwashproducten en reinigingsmiddelen. Het bedrijf is ook sterk vertegenwoordigd binnen tankreiniging en industrie.

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.