Tv-bus heeft glans(rol) in ‘t Vosje Carwash Oosterhout

‘t Vosje Carwash Oosterhout hield afgelopen weekend een Carwash Festival en het team van Omroep Brabant nam een kijkje. Verslaggeefster Daisy Schalkens ging met haar Volkswagen Transporter naar de wasgelegenheid. Het voertuig was te groot voor de wasstraat, maar ook in de wasbox waren de DJ’s te horen.

In het tv-programma ‘t Brabants Buske kunnen kijkers tips insturen naar de redactie van Omroep Brabant. Vervolgens gaat Schalkens met haar team op zoek naar bijzondere verhalen uit de regio. In dit geval dus het Carwash Festival in Oosterhout.

Ondernemer Roy Visser had het Carwash Festival opgezet om zijn klanten te vermaken tijdens de coronacrisis. Tijdens dit event traden lokale DJ’s waaronder Inpulsa, Rude Convict en Rolf Nagtzaam op. Omroep Brabant nam een kijkje en zag een lichtshow en tevreden bezoekers. De clip is hieronder te zien. Het item over ‘t Vosje start op 8:11 minuut.

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.