Video: Christ toont belang van design in bedrijfsvideo

Christ heeft een bedrijfsvideo gepresenteerd waarin het belang van design naar voren wordt gebracht. Een bezoek aan de wasstraat wordt aantrekkelijker voor klanten als er moderne apparatuur met een fraaie uitstraling staat. Opvallend gekleurde wasborstels en strak ontworpen roll-overs kunnen het verschil maken.

In de video zijn de talloze mogelijkheden te zien die Christ biedt. Zo zijn de wasborstels voor de roll-overs in verschillende kleurcombinaties leverbaar. Ook komen de ontwerpen en designs van wasstraten, wasboxen, wasinstallaties en bus- en trainwashes voorbij. Christ is ontstaan als een familiebedrijf en bestaat meer dan 130 jaar.

Onderwerpen: , ,

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Video: Christ toont belang van design in bedrijfsvideo | CarwashPro

Video: Christ toont belang van design in bedrijfsvideo

Christ heeft een bedrijfsvideo gepresenteerd waarin het belang van design naar voren wordt gebracht. Een bezoek aan de wasstraat wordt aantrekkelijker voor klanten als er moderne apparatuur met een fraaie uitstraling staat. Opvallend gekleurde wasborstels en strak ontworpen roll-overs kunnen het verschil maken.

In de video zijn de talloze mogelijkheden te zien die Christ biedt. Zo zijn de wasborstels voor de roll-overs in verschillende kleurcombinaties leverbaar. Ook komen de ontwerpen en designs van wasstraten, wasboxen, wasinstallaties en bus- en trainwashes voorbij. Christ is ontstaan als een familiebedrijf en bestaat meer dan 130 jaar.

Onderwerpen: , ,

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.