Fotoreportage: Dico Beflux in het nieuw gestoken door Mesa Coatings

Dico Beflux in het Belgische Zaventem heeft een metamorfose ondergaan, want de vloeren van de carwash zijn door Mesa Coatings volledig vernieuwd. Zo werden onder meer de wasstraat, droogruimte en de interieurbaan opgeknapt. Het project met een totaal vloeroppervlak van 2.211 vierkante meter werd in twee fases uitgevoerd.

Mesa Coatings werkte nauw samen met Dico BeFlux. Zo werden ook de eilanden binnen en buiten aangepakt en gingen ook de stoep, kettingbaan, opslagruimtes en de TD ruimte op de schop. De nieuwe ondergrond bestaat uit een betonvloer die werd voorbehandeld door Arts Straalbedrijf. De vloerafwerking werd middels het Mesa Fast Heavy Duty systeem uitgevoerd.

De plint lengte van 175 vierkante meter werd met Mesa Fast Plint uitgevoerd, terwijl de kettingbaan van 280 vierkante meter werd voorzien van de eenlaagse Mesa Epox Floorcoating. Hieronder is het verloop van de werkzaamheden te zien.

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.