Carwash Rijen bedenkt alternatief kerstpakket met Winter Wonder Wash Drive Thru

Door de coronacrisis verandert ook het kerstpakket en daar heeft Carwash Rijen iets op bedacht. Ondernemers die hun personeel willen belonen voor hun inzet kunnen dit doen in een coronaproof arrangement dat in de wasstraat gehouden wordt. Een trip door de Winter Wonder Wash Drive Thru is via de website van Carwash Rijen te boeken.

De Winter Wonder Wash is een coronaproof arrangement waarin ondernemers hun medewerkers op een speciale manier een kerstpakket kunnen overhandigen. Er kan gekozen worden uit één van de vier Winter Wonder Wash arrangementen. Zo kan er voor een eigen kerstpakket gekozen worden, maar het team van Carwash Rijen kan ook een zelf samengesteld pakket met (streek)producten maken.

Op speciaal daarvoor gereserveerde tijdsloten zijn alleen medewerkers (en hun gezin) welkom om met hun auto door de Winter Wonder Wash Drive Thru te rijden. Na een rit door de extra verlichte sneeuwstraat worden ze door een kerstman verrast op het (stofzuiger)kerstplein. Deze omgeving is omgetoverd tot een dorp in Charles Dickens sfeer waar onder meer een lichtshow, authentieke draaiorgel, sfeervolle vuurkorven, mooi versierde kerstbomen en dwarrelende sneeuwvlokken te zien zijn.

Onderwerpen: ,

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.