Argos

Argos voegt locatie in Zevenbergschen Hoek toe aan netwerk

Gebruikt

Het voormalige amiGo-tankstation plus carwash aan de Eerste Weg in Zevenbergschen Hoek gaat voortaan verder in het blauw en groen. Afgelopen week werd de omkleuring tot Argos-locatie afgerond. 

Onder de luifel van de nieuwe Argos-locatie in Noord Brabant kunnen klanten Euro 95 (E10), Diesel, Superplus 98 (E5), Blauwe Diesel 30 en LPG tanken. Momenteel bestaat het netwerk van Argos uit zo’n 180 locaties die verspreid zijn over het hele land. Een deel daarvan is bemand.

Varo Energy, waar Argos onderdeel van is, verwacht in 2021 meerdere benzinepompen om te kleuren tot Argos-locaties. Mogelijk komt het aantal daarmee dit jaar nog op tweehonderd. Eerder deze maand werd ook het voormalige Texaco-tankstation in het Noord-Brabantse Bakel aan het netwerk toegevoegd.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.