Wasstraat kan met Multibox langer openblijven

WashTec heeft samen met Tokheim een koppeling ontwikkeld voor wasstraten en roll-overs. Met de zogeheten Multibox kunnen vanuit de pompshop alle handelingen worden verricht om het autowassen op afstand soepel te laten verlopen. Hiermee kan op tankstations die 24 uur per dag zijn geopend de wasstraat ook na 21.00 uur openblijven. 

De WashTec Multibox kan zowel éénmalige en abonnement wascodes als transponderkaarten aanmaken. Met deze cijfercode, barcode of transponderkaart kan de consument vervolgens het wasprogramma van de roll-over of wasstraat starten.

Waskaartje

Aangesloten op de fuelPOS kan alleen een wascode worden aangemaakt via de fuelPOS. Per vergissing een waskaartje aanmaken zonder registratie is dus niet meer mogelijk. De via de fuelPOS aangemaakte code is direct op een veilige wijze in de backoffice verwerkt en wordt op de kassabon geprint.

Op afstand

Via de Multibox kan zelfs op afstand de WashTec autowasinstallatie worden gestart of bijvoorbeeld gereset. De kassier hoeft dan zijn kassaruimte niet meer te verlaten. Op deze manier kan de wasstraat onbeperkt openblijven.

Camerabeelden

Om veiligheidsredenen moeten er dan wel goede camerabeelden van de washal beschikbaar zijn. Deze beelden kunnen zelfs op de display van de Multibox worden getoond.

Als de consument op de noodstop drukt kan vanuit de pompshop worden bekeken wat de problemen zijn en de rollover worden in- of uitgeschakeld.

WashTec heeft inmiddels de eerste Multibox met fuelPos-koppeling geïnstalleerd bij Shell station van de Weijer BV in Wittem.

Fred Kramer

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.