Wassen, Shell, Druten

Medewerker carwash crasht auto van klant

gebruikt

Een was-klant in het Belgische Heusden-Zolder kreeg een wel erg nare verrassing toen hij zijn auto bij het wasbedrijf ging ophalen. Een medewerker van de manuele wasmogelijkheid was met de voorkant van zijn auto tegen een muur aangereden. Na het ongeval bleek dat de medewerker niet in het bezit was van een rijbewijs.

De consument had zijn autosleutel bij het personeel achtergelaten en sprak af zijn auto later op te komen halen. Toen hij opnieuw arriveerde bleek zijn auto gecrasht te zijn. Omdat er geen verantwoordelijke van het bedrijf aanwezig was om het schadedossier te regelen schakelde de gedupeerde autobezitter de politie in. Deze waren toevallig bezig met een verkeerscontrole niet ver van het bedrijf waar het ongeluk zich voltrok.

Geen geldig rijbewijs

Uit de verklaringen bleek dat de veroorzaker van het ongeval een fout had gemaakt en niet over een geldig rijbewijs beschikte. Echter omdat het privéterrein betrof, werd dat niet meegenomen, meldt Het Belang van Limburg. Omdat de verantwoordelijke van de carwash pas volgende maand terug in Heusden-Zolder zou zijn, werd samen met de politie een Europees aanrijdingsformulier ingevuld als bewijs van de feiten. De zaak tussen de gedupeerde en het wasbedrijf wordt op een later tijdstip afgehandeld.

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.