Soap Suds, Stoke, carwash, handcar wash

Carwash in Stoke haalt het nieuws met bijzondere naam

Bron Google Streetview

Een carwash in het Engelse Stoke haalde afgelopen week op bijzondere wijze het nieuws. De slogan boven het bedrijfspand stond in de berichtgeving centraal en kreeg lachers op de hand. Onder de slogan ‘The best handjob in town’ is het bedrijf eigenlijk al sinds 2005 open, echter werd afgelopen week een foto van het bedrijf op de website Imgur geplaatst. Daardoor werd het ineens opgepakt door The Sun, een populaire krant in het Verenigd Koninkrijk. 

Het grappige aan de berichtgeving over de handcarwash net iets buiten Stoke-on-Trent zijn de reviews van de locatie. Ook onder de post op Imgur werden grappige opmerkingen geplaatst, de foto is al meer dan duizend keer bekeken in slechts enkele dagen. Kijkend naar welk effect een naam heeft op de populariteit van het bedrijf zet dat aan tot denken. Kan een foute naam juist voor extra klandizie zorgen? Op Facebook hebben honderden mensen bij het bedrijf ingecheckt.

Het is niet bekend of de eigenaren van het bedrijf de redelijk foute woordspeling wel of niet bewust hebben gemaakt. De gele letters op de blauwe gevel vallen in ieder geval goed op bij automobilisten, vooral online is het bedrijf heel populair. Er is een speciale Facebook-pagina opgericht. Echter is ook hierbij niet duidelijk of dit door een ‘fan’ of het bedrijf zelf is gedaan. Voor slechts 4 Engelse Pond kan de auto zeven dagen per week worden gewassen.

Tekst gaat door onder afbeelding

“Best hand job in town” in Stoke-on-Trent, UK

Sommige reacties zijn redelijk plat. Zo geeft ene Richard Cranium een negatieve recensie: ‘Ik kwam hier om een handjob te krijgen en al dat gebeurde was dat mijn auto werd gepoetst. Ik moest naar huis om mezelf maar een handjob te geven.” Sue Byatt is één van de vele automobilisten die bij het bedrijf incheckte: ‘Een stiekeme handjob om het weekend te beginnen’, zo tekende ze haar check-in.

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Carwash in Stoke haalt het nieuws met bijzondere naam | CarwashPro
Soap Suds, Stoke, carwash, handcar wash

Carwash in Stoke haalt het nieuws met bijzondere naam

Bron Google Streetview

Een carwash in het Engelse Stoke haalde afgelopen week op bijzondere wijze het nieuws. De slogan boven het bedrijfspand stond in de berichtgeving centraal en kreeg lachers op de hand. Onder de slogan ‘The best handjob in town’ is het bedrijf eigenlijk al sinds 2005 open, echter werd afgelopen week een foto van het bedrijf op de website Imgur geplaatst. Daardoor werd het ineens opgepakt door The Sun, een populaire krant in het Verenigd Koninkrijk. 

Het grappige aan de berichtgeving over de handcarwash net iets buiten Stoke-on-Trent zijn de reviews van de locatie. Ook onder de post op Imgur werden grappige opmerkingen geplaatst, de foto is al meer dan duizend keer bekeken in slechts enkele dagen. Kijkend naar welk effect een naam heeft op de populariteit van het bedrijf zet dat aan tot denken. Kan een foute naam juist voor extra klandizie zorgen? Op Facebook hebben honderden mensen bij het bedrijf ingecheckt.

Het is niet bekend of de eigenaren van het bedrijf de redelijk foute woordspeling wel of niet bewust hebben gemaakt. De gele letters op de blauwe gevel vallen in ieder geval goed op bij automobilisten, vooral online is het bedrijf heel populair. Er is een speciale Facebook-pagina opgericht. Echter is ook hierbij niet duidelijk of dit door een ‘fan’ of het bedrijf zelf is gedaan. Voor slechts 4 Engelse Pond kan de auto zeven dagen per week worden gewassen.

Tekst gaat door onder afbeelding

“Best hand job in town” in Stoke-on-Trent, UK

Sommige reacties zijn redelijk plat. Zo geeft ene Richard Cranium een negatieve recensie: ‘Ik kwam hier om een handjob te krijgen en al dat gebeurde was dat mijn auto werd gepoetst. Ik moest naar huis om mezelf maar een handjob te geven.” Sue Byatt is één van de vele automobilisten die bij het bedrijf incheckte: ‘Een stiekeme handjob om het weekend te beginnen’, zo tekende ze haar check-in.

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.