Holz, wasstraat

CarwashPro aanwezig op de International Carwash Show in Vegas

De grootste carwashbeurs van de wereld staat eind april in de agenda. The International Carwash Show in Vegas vindt plaats van 26 tot en met 28 april en toont de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van carwashes. Speciaal voor de thuisblijvers zal CarwashPro afreizen naar Nevada voor een uitgebreid verslag van de beurs. 

Vegas maakt zich op voor de carwashondernemers, zo’n achtduizend bezoekers worden tijdens de beurs verwacht. Volgens de organisatie vertegenwoordigen zij zo’n tienduizend carwashes wereldwijd. Ook de Nederlandse branchevereniging Bovag organiseert een speciale reis naar Las Vegas. Volgens woordvoerder Tom Huyskens hebben ruim twintig ondernemers zich hiervoor aangemeld.

Exposanten

Op de beurs presenteren zo’n vierhonderd exposanten de laatste trends in de waswereld. Onder de exposanten één Nederlandse; Iclean Dogwash. Verder staan er voornamelijk Amerikaanse firma’s als Sonny’s en Washworld. Daarnaast zijn er meer dan zeventig verschillende workshops te volgen waarvan de meeste toegespitst zijn op de waswereld. Ieder jaar wordt de show in de Verenigde Staten gehouden, echter niet altijd op dezelfde plek. De volgende editie wordt gehouden in Nashville, Tennessee.

Lees ook: Hoofdspreker voor industrie-ontbijt Carwash Show bekendgemaakt

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.