microfoon

Hoofdspreker voor industrie-ontbijt Carwash Show bekendgemaakt

The Carwash Show (26 tot en met 28 april) heeft het programma voor het industrie-ontbijt naar buiten gebracht. Eric Wulf, hoofd van de International Carwash Association zal samen met president Haji Tehrani een presentatie houden en de aanwezigen informeren over de laatste ontwikkelingen uit de branche. De hoofdspreker is de bekende NFL-speler Howie Long. Waar zijn presentatie over gaat, is nog niet bekendgemaakt. 

Het ontbijt vindt plaats tijdens The Carwash Show in Las Vegas, op de tweede dag van het evenement. Tussen 08.00 en 09.30 worden de presentaties gehouden. Na de updates uit de industrie is het de beurt aan Long. Hij staat in de National Football League Hall of Fame en was verdediger voor Oakland en de Los Angeles Raiders. Momenteel werkt hij als studio-analist voor de Fox NFL Sunday Show, een programma dat een Emmy Award heeft gewonnen.

Carwash Show

Het ontbijt vormt slechts een klein deel van het programma van de grootste carwashbeurs ter wereld. In totaal zijn er meer dan zeventig workshops verspreid over drie dagen. Het evenement trekt dan ook jaarlijks een groot internationaal publiek. Tijdens de vorige editie van de beurs werden er meer dan 8000 bezoekers geteld, verdeeld over drie dagen. Dat was een nieuw record.

Auteur: Thom Mandos

Autoliefhebber met een voorkeur voor een schone auto. Thom Mandos was tot 2018 de vaste redacteur van vakblad CarwashPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.