Pro, carwash, Epe, istobal, eenzet

Wasstraatwerknemer zoekt op ludieke manier verkoeling

Het zomerse weer zorgt voor lange rijen bij de wasstraat. Werknemers werken hard maar hebben soms ook verkoeling nodig. Dat blijkt ook wel uit het filmpje dat Pro Carwash in Epe onlangs online zette. In het filmpje is te zien hoe een werknemer van het filiaal bovenop een dak door de carwash wordt getrokken.

Baas Dennis Gezel deed het al een keer en dat was dan ook de inspiratie voor de werknemer om het ook eens te proberen. Na werktijd sprong hij op het dak van een zwart autootje en ging hij zo met kleren en al de wasstraat in. Het filmpje is inmiddels viral gegaan. Op Facebook werd de video al 337 keer gedeeld en meer dan 143.000 mensen zagen hem een nat pak halen.

Zelfs de regionale krant De Stentor besteedde aandacht aan het filmpje en zochten de werknemer en zijn baas op voor een interview. Zo zie je maar weer waar een verfrissende actie allemaal tot kan leiden.

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Wasstraatwerknemer zoekt op ludieke manier verkoeling | CarwashPro
Pro, carwash, Epe, istobal, eenzet

Wasstraatwerknemer zoekt op ludieke manier verkoeling

Het zomerse weer zorgt voor lange rijen bij de wasstraat. Werknemers werken hard maar hebben soms ook verkoeling nodig. Dat blijkt ook wel uit het filmpje dat Pro Carwash in Epe onlangs online zette. In het filmpje is te zien hoe een werknemer van het filiaal bovenop een dak door de carwash wordt getrokken.

Baas Dennis Gezel deed het al een keer en dat was dan ook de inspiratie voor de werknemer om het ook eens te proberen. Na werktijd sprong hij op het dak van een zwart autootje en ging hij zo met kleren en al de wasstraat in. Het filmpje is inmiddels viral gegaan. Op Facebook werd de video al 337 keer gedeeld en meer dan 143.000 mensen zagen hem een nat pak halen.

Zelfs de regionale krant De Stentor besteedde aandacht aan het filmpje en zochten de werknemer en zijn baas op voor een interview. Zo zie je maar weer waar een verfrissende actie allemaal tot kan leiden.

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.