opening, TinQ, EenzetCarwash, FlakkeeCenter

FlakkeeCenter in Middelharnis heropend met gloednieuwe machine

Het nieuwste autowascentrum in Middelharnis is feestelijk geopend. FlakkeeCenter opende de deuren tijdens een speciale dag waarbij een promoteam van TinQ aanwezig was. Daarnaast bracht EenzetCarwash de racewagen van presentator en coureur Rob Kamphues mee. Tijdens de opening werden al vele auto’s gewassen in de nieuwe wasgelegenheid en wasboxen. “Het was enorm geslaagd, we hebben enorm veel bezoekers gehad”, zegt de kersverse carwash-ondernemer Cees Bolle.

Cees Bolle en Willeke Vroegindeweij van Bolle Transport in Middelharnis hebben een goedlopend transportbedrijf. Ze stoorden zich echter aan het uitzicht vanuit het kantoor. “Het bedrijf van de overbuurman zagen we steeds verder verpauperen, dat zette ons aan het denken”, aldus Bolle. De situatie bij het TinQ-tankstation annex autowascentrum deed ze denken over de mogelijkheden om het bedrijf over te nemen en nieuw leven in te blazen. “Nadat er contact was gelegd met de toenmalige eigenaar kregen we steeds meer het gevoel dat een doorstart wel eens hele goede investering zou kunnen zijn”, legt hij uit.

Volledige make-over

Nadat de beslissing werd genomen om FlakkeeCenter daadwerkelijk op te starten en het bedrijf was overgenomen, moest eerst een begin worden gemaakt met het achterstallige onderhoud. “Werkelijk alles moest op de schop. We zijn begonnen met het verwijderen van de bosschages op het achterterrein, het opruimen van het volledige terrein en het leeghalen van de shop”, zegt hij. Alles op het terrein werd gestript en opgeknapt.

“Het autowascentrum beschikte nog over een rollover die na een goede onderhoudsbeurt op zaterdagen weer werd gebruikt. Voor ons stond wel vast dat er een nieuwe installatie moest komen en dat ook de doe-het-zelf wasplaatsen van volledig nieuwe techniek moesten worden voorzien.” De voormalige eigenaar wees Cees en Willeke op leverancier EenzetCarwash. Er werd ook nog contact met andere leveranciers gezocht, maar met de mensen van EenzetCarwash was er volgens hen gelijk een klik. De plannen werden vervolgens verder uitgewerkt en er werd gekozen voor de nieuwste rollover van Istobal, de M’NEX32 in de meest complete uitvoering. Dus met Infinity Mousse en MultiDisk wielborstels. Voor de wasboxtechniek viel de keuze op de Avant Jetwash van Istobal vanwege de ‘kwaliteit en flexibiliteit’.

Dogwash

Het station werd verder uitgerust met stofzuigers en een dogwash. Omdat ook alle vloeren vernieuwd moesten worden, werd gekozen voor Mesa-Coatings, zij vernieuwde in drie fases eerst de wasboxen, toen de washal en later ook nog de eilandjes. Uiteindelijk heeft het van februari 2017 tot september 2018 geduurd voordat het station weer open kon gaan voor het grote publiek.

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

FlakkeeCenter in Middelharnis heropend met gloednieuwe machine | CarwashPro
opening, TinQ, EenzetCarwash, FlakkeeCenter

FlakkeeCenter in Middelharnis heropend met gloednieuwe machine

Het nieuwste autowascentrum in Middelharnis is feestelijk geopend. FlakkeeCenter opende de deuren tijdens een speciale dag waarbij een promoteam van TinQ aanwezig was. Daarnaast bracht EenzetCarwash de racewagen van presentator en coureur Rob Kamphues mee. Tijdens de opening werden al vele auto’s gewassen in de nieuwe wasgelegenheid en wasboxen. “Het was enorm geslaagd, we hebben enorm veel bezoekers gehad”, zegt de kersverse carwash-ondernemer Cees Bolle.

Cees Bolle en Willeke Vroegindeweij van Bolle Transport in Middelharnis hebben een goedlopend transportbedrijf. Ze stoorden zich echter aan het uitzicht vanuit het kantoor. “Het bedrijf van de overbuurman zagen we steeds verder verpauperen, dat zette ons aan het denken”, aldus Bolle. De situatie bij het TinQ-tankstation annex autowascentrum deed ze denken over de mogelijkheden om het bedrijf over te nemen en nieuw leven in te blazen. “Nadat er contact was gelegd met de toenmalige eigenaar kregen we steeds meer het gevoel dat een doorstart wel eens hele goede investering zou kunnen zijn”, legt hij uit.

Volledige make-over

Nadat de beslissing werd genomen om FlakkeeCenter daadwerkelijk op te starten en het bedrijf was overgenomen, moest eerst een begin worden gemaakt met het achterstallige onderhoud. “Werkelijk alles moest op de schop. We zijn begonnen met het verwijderen van de bosschages op het achterterrein, het opruimen van het volledige terrein en het leeghalen van de shop”, zegt hij. Alles op het terrein werd gestript en opgeknapt.

“Het autowascentrum beschikte nog over een rollover die na een goede onderhoudsbeurt op zaterdagen weer werd gebruikt. Voor ons stond wel vast dat er een nieuwe installatie moest komen en dat ook de doe-het-zelf wasplaatsen van volledig nieuwe techniek moesten worden voorzien.” De voormalige eigenaar wees Cees en Willeke op leverancier EenzetCarwash. Er werd ook nog contact met andere leveranciers gezocht, maar met de mensen van EenzetCarwash was er volgens hen gelijk een klik. De plannen werden vervolgens verder uitgewerkt en er werd gekozen voor de nieuwste rollover van Istobal, de M’NEX32 in de meest complete uitvoering. Dus met Infinity Mousse en MultiDisk wielborstels. Voor de wasboxtechniek viel de keuze op de Avant Jetwash van Istobal vanwege de ‘kwaliteit en flexibiliteit’.

Dogwash

Het station werd verder uitgerust met stofzuigers en een dogwash. Omdat ook alle vloeren vernieuwd moesten worden, werd gekozen voor Mesa-Coatings, zij vernieuwde in drie fases eerst de wasboxen, toen de washal en later ook nog de eilandjes. Uiteindelijk heeft het van februari 2017 tot september 2018 geduurd voordat het station weer open kon gaan voor het grote publiek.

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.