Istobal

Istobal krijgt prijs uit handen Spaans koningspaar

Carwashfabrikant Istobal heeft de 2018 Valencia Kamer van Koophandel Award voor Business Management Excellence gekregen. Tijdens het gala ‘Nacht van de Valenciaanse Economie’ werd de prijs uitgereikt. De prijs is een erkenning voor het leiderschap, strategische management, optimalisatie van resources en continue innovatie van het bedrijf uit de regio van Valencia.

Wat de avond helemaal speciaal maakte, was dat Ceo’s Rafael en Yolanda Tomás de prijs uit handen van de koning en koningin van Spanje uitgereikt kregen. Ze bedankten de vertegenwoordigers van de Valenciaanse economischesector voor de prijs. “Dit is weer een mooie aanmoediging om te blijven innoveren en nog betere producten en services te bieden waar de consument en markt om vragen. Daarnaast is het volgens hem goed om in waarde de stijgen en niet alleen bij te dragen aan de groei van het bedrijf maar ook aan de nationale economie”, aldus Rafael Tomás.

Istobal

De prijs werd ook gedeeld met alle Istobal medewerkers. “Meer dan 850 enorm toegewijde professionals die zichzelf constant verbeteren en ervoor helpen zorgen dat ons bedrijf tot de Europese top behoort”, aldus Yolanda Tomás. Het evenement werd gehouden in Paula de les Arts Reina Sofia. Op de avond waren honderden ondernemers aanwezig.

In Nederland wordt het merk vertegenwoordigd door EenzetCarwash. Ook zij zijn trots op de prestigieuze prijs. Het merk is marktleider op de Spaanse carwashmarkt en bestaat al meer dan 65 jaar. De focus van het bedrijf ligt op innovatie in de carwashmarkt. Het bedrijf exporteert machines naar 75 verschillende landen verspreid over de wereld. De internationale verkoop is goed voor 75 procent van de totale productie.

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Istobal krijgt prijs uit handen Spaans koningspaar | CarwashPro
Istobal

Istobal krijgt prijs uit handen Spaans koningspaar

Carwashfabrikant Istobal heeft de 2018 Valencia Kamer van Koophandel Award voor Business Management Excellence gekregen. Tijdens het gala ‘Nacht van de Valenciaanse Economie’ werd de prijs uitgereikt. De prijs is een erkenning voor het leiderschap, strategische management, optimalisatie van resources en continue innovatie van het bedrijf uit de regio van Valencia.

Wat de avond helemaal speciaal maakte, was dat Ceo’s Rafael en Yolanda Tomás de prijs uit handen van de koning en koningin van Spanje uitgereikt kregen. Ze bedankten de vertegenwoordigers van de Valenciaanse economischesector voor de prijs. “Dit is weer een mooie aanmoediging om te blijven innoveren en nog betere producten en services te bieden waar de consument en markt om vragen. Daarnaast is het volgens hem goed om in waarde de stijgen en niet alleen bij te dragen aan de groei van het bedrijf maar ook aan de nationale economie”, aldus Rafael Tomás.

Istobal

De prijs werd ook gedeeld met alle Istobal medewerkers. “Meer dan 850 enorm toegewijde professionals die zichzelf constant verbeteren en ervoor helpen zorgen dat ons bedrijf tot de Europese top behoort”, aldus Yolanda Tomás. Het evenement werd gehouden in Paula de les Arts Reina Sofia. Op de avond waren honderden ondernemers aanwezig.

In Nederland wordt het merk vertegenwoordigd door EenzetCarwash. Ook zij zijn trots op de prestigieuze prijs. Het merk is marktleider op de Spaanse carwashmarkt en bestaat al meer dan 65 jaar. De focus van het bedrijf ligt op innovatie in de carwashmarkt. Het bedrijf exporteert machines naar 75 verschillende landen verspreid over de wereld. De internationale verkoop is goed voor 75 procent van de totale productie.

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.