Fotoreportage: Boonstoppel Carwash

Boonstoppel Carwash in Boskoop werd afgelopen zaterdag officieel heropend. Het event trok veel bekijks. De wasgelegenheid is voorzien van een nieuwe Istobal M’START roll-over die door EenzetCarwash werd geplaatst.

EenzetCarwash verving de oude wasinstallatie die door een klant total loss was gereden. Bij de heropening van de wasgelegenheid in Boskoop was een speciale Ferrari aanwezig. Bezoekers konden met deze auto op de foto gaan. Remi Lens van Racedriver for a day was ook present met zijn Formule 1 SIM. Onder zijn leiding konden bezoekers een race in een simulator rijden.

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Fotoreportage: Boonstoppel Carwash | CarwashPro

Fotoreportage: Boonstoppel Carwash

Boonstoppel Carwash in Boskoop werd afgelopen zaterdag officieel heropend. Het event trok veel bekijks. De wasgelegenheid is voorzien van een nieuwe Istobal M’START roll-over die door EenzetCarwash werd geplaatst.

EenzetCarwash verving de oude wasinstallatie die door een klant total loss was gereden. Bij de heropening van de wasgelegenheid in Boskoop was een speciale Ferrari aanwezig. Bezoekers konden met deze auto op de foto gaan. Remi Lens van Racedriver for a day was ook present met zijn Formule 1 SIM. Onder zijn leiding konden bezoekers een race in een simulator rijden.

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.