Fotoreportage: opening carwash Lukoil De Peulen

Lukoil De Peulen in Hardinxveld Giesendam werd recentelijk geopend. Behalve een tankstation met uitgebreide shop werd er ook een carwash geplaatst. Afgelopen zaterdag werd deze wasgelegenheid officieel geopend. In deze fotoreportage zijn beelden van dit event te zien. 

De wasinstallatie was afkomstig van EenzetCarwash. Namens dit bedrijf waren presentator Rob Kamphues en Remi Lens met de Formule 1 simulator aanwezig. EenzetCarwash plaatste op dit station een Istobal M’Nex32 roll-over met Infinte mousse optie waarbij een oneindige stroom schuim als een lavastroom op de auto valt.
Savona was de leverancier van de wasboxen in dit project.

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Fotoreportage: opening carwash Lukoil De Peulen | CarwashPro

Fotoreportage: opening carwash Lukoil De Peulen

Lukoil De Peulen in Hardinxveld Giesendam werd recentelijk geopend. Behalve een tankstation met uitgebreide shop werd er ook een carwash geplaatst. Afgelopen zaterdag werd deze wasgelegenheid officieel geopend. In deze fotoreportage zijn beelden van dit event te zien. 

De wasinstallatie was afkomstig van EenzetCarwash. Namens dit bedrijf waren presentator Rob Kamphues en Remi Lens met de Formule 1 simulator aanwezig. EenzetCarwash plaatste op dit station een Istobal M’Nex32 roll-over met Infinte mousse optie waarbij een oneindige stroom schuim als een lavastroom op de auto valt.
Savona was de leverancier van de wasboxen in dit project.

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.