Smartwash for fleets geeft beheerders wagenpark data en inzicht

EenzetCarwash laat tijdens de Tankstation Vakbeurs in Expo Houten op 6 en 7 november voor het eerst het nieuwe Smartwash by Istobal systeem zien. Met dit platform kan snel en effectief een efficiencyslag gemaakt worden op het gebied van bedrijfsvoering. Dit platform is opgedeeld in drie componenten die geschikt zijn voor oliemaatschappijen, carwash-ondernemers en fleet-owners. Met het onderdeel Smartwash for fleets kan het beheer van wagenparken vereenvoudigd worden.

Smartwash for fleets is ontwikkeld voor het digitaal beheren van een groot wagenpark in combinatie met wassen. Het platform is door Istobal in eigen huis ontworpen en helpt ondernemers om hun bedrijfsvoering efficiënter in te richten. Bovendien verschaft het platform meer inzicht in de status van de complete operationele wasplaatsuitrusting. Smartwash for fleets is toepasbaar voor verschillende doelgroepen. Denk dan onder andere aan leasemaatschappijen, autoverhuurbedrijven, transportondernemingen, busmaatschappijen en railgebonden voertuigen. Dit systeem is een online management systeem waarmee eenvoudig een wagenpark gemonitord en aangestuurd kan worden om op basis van voertuiggegevens en -kenmerken te reinigen.

Het systeem beschikt over verschillende functionaliteiten, waardoor het reinigen van elk wagenpark snel en efficiënt kan. Zo heeft Smartwash for fleets kenteken- en tagsherkenning. Ook kan een vooraf geprogrammeerd wasprogramma aan de specificaties van het voertuig gekoppeld worden. Vooraf ingestelde wasintervallen per voertuig kunnen ingeschakeld worden. De gebruiker van Smartwash for fleets beschikt over handige data van elk gewassen voertuig zoals de datum, het tijdstip en de duur van wassing. Al deze informatie wordt opgeslagen en geregistreerd, zodat de gebruiker altijd het overzicht behoudt.

Win kaarten Grandstand/Gold Formule 1

Tijdens de Tankstation Vakbeurs maken bezoekers op de stand van EenzetCarwash kans op twee Grandstand/Gold Formule 1 toegangskaarten waarbij de winnaars gedurende drie dagen het volledige Grand Prix weekend op Zandvoort 2020 kunnen beleven.

Om kans te maken op deze prijs, kunnen bezoekers hun Tankstation Vakbeurs badge op de EenzetCarwash stand laten scannen in de Smartwash by Istobal betaalzuil. Na de beurs zal door notaris H. Castrop de verloting plaatsvinden onder alle op de stand geregistreerde badges en zullen de winnaars van de prijzen bekendgemaakt worden. Het team van EenzetCarwash is op 6 en 7 november aanwezig op de Tankstation Vakbeurs 2019 en dit bedrijf is te vinden op stand T.101.

Lees ook:

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Smartwash for fleets geeft beheerders wagenpark data en inzicht | CarwashPro

Smartwash for fleets geeft beheerders wagenpark data en inzicht

EenzetCarwash laat tijdens de Tankstation Vakbeurs in Expo Houten op 6 en 7 november voor het eerst het nieuwe Smartwash by Istobal systeem zien. Met dit platform kan snel en effectief een efficiencyslag gemaakt worden op het gebied van bedrijfsvoering. Dit platform is opgedeeld in drie componenten die geschikt zijn voor oliemaatschappijen, carwash-ondernemers en fleet-owners. Met het onderdeel Smartwash for fleets kan het beheer van wagenparken vereenvoudigd worden.

Smartwash for fleets is ontwikkeld voor het digitaal beheren van een groot wagenpark in combinatie met wassen. Het platform is door Istobal in eigen huis ontworpen en helpt ondernemers om hun bedrijfsvoering efficiënter in te richten. Bovendien verschaft het platform meer inzicht in de status van de complete operationele wasplaatsuitrusting. Smartwash for fleets is toepasbaar voor verschillende doelgroepen. Denk dan onder andere aan leasemaatschappijen, autoverhuurbedrijven, transportondernemingen, busmaatschappijen en railgebonden voertuigen. Dit systeem is een online management systeem waarmee eenvoudig een wagenpark gemonitord en aangestuurd kan worden om op basis van voertuiggegevens en -kenmerken te reinigen.

Het systeem beschikt over verschillende functionaliteiten, waardoor het reinigen van elk wagenpark snel en efficiënt kan. Zo heeft Smartwash for fleets kenteken- en tagsherkenning. Ook kan een vooraf geprogrammeerd wasprogramma aan de specificaties van het voertuig gekoppeld worden. Vooraf ingestelde wasintervallen per voertuig kunnen ingeschakeld worden. De gebruiker van Smartwash for fleets beschikt over handige data van elk gewassen voertuig zoals de datum, het tijdstip en de duur van wassing. Al deze informatie wordt opgeslagen en geregistreerd, zodat de gebruiker altijd het overzicht behoudt.

Win kaarten Grandstand/Gold Formule 1

Tijdens de Tankstation Vakbeurs maken bezoekers op de stand van EenzetCarwash kans op twee Grandstand/Gold Formule 1 toegangskaarten waarbij de winnaars gedurende drie dagen het volledige Grand Prix weekend op Zandvoort 2020 kunnen beleven.

Om kans te maken op deze prijs, kunnen bezoekers hun Tankstation Vakbeurs badge op de EenzetCarwash stand laten scannen in de Smartwash by Istobal betaalzuil. Na de beurs zal door notaris H. Castrop de verloting plaatsvinden onder alle op de stand geregistreerde badges en zullen de winnaars van de prijzen bekendgemaakt worden. Het team van EenzetCarwash is op 6 en 7 november aanwezig op de Tankstation Vakbeurs 2019 en dit bedrijf is te vinden op stand T.101.

Lees ook:

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.