DICO vlogt verder over aansluiting apparatuur Hello Carwash

Het gaat hard met de bouw van Hello Carwash en in de dertiende vlog van DICO is dan ook te zien dat de apparatuur geïnstalleerd wordt. Daarnaast wordt in de video een blik geworpen op het 1.500 m2 grote stofzuigplein. Als uitsmijter wordt de nieuwe bedrijfsleider van deze wasgelegenheid geïntroduceerd.

Het team van Mesa Coatings plaatste recentelijk een gripvaste en vloeistofdichte vloer. Hello Carwash moet de nieuwe showroom van DICO worden. Het pand beslaat 4.000 m2 en wordt in samenwerking gebouwd met Steingoed Projectontwikkeling en Heerenstede Vastgoed. In deze video wordt meer informatie gegeven over het project.

Lees ook: 

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

DICO vlogt verder over aansluiting apparatuur Hello Carwash | CarwashPro

DICO vlogt verder over aansluiting apparatuur Hello Carwash

Het gaat hard met de bouw van Hello Carwash en in de dertiende vlog van DICO is dan ook te zien dat de apparatuur geïnstalleerd wordt. Daarnaast wordt in de video een blik geworpen op het 1.500 m2 grote stofzuigplein. Als uitsmijter wordt de nieuwe bedrijfsleider van deze wasgelegenheid geïntroduceerd.

Het team van Mesa Coatings plaatste recentelijk een gripvaste en vloeistofdichte vloer. Hello Carwash moet de nieuwe showroom van DICO worden. Het pand beslaat 4.000 m2 en wordt in samenwerking gebouwd met Steingoed Projectontwikkeling en Heerenstede Vastgoed. In deze video wordt meer informatie gegeven over het project.

Lees ook: 

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.