Netto Tank Electric opent nieuw laadplein in Enschede

Eerder deze week heeft Netto Tank Electric in Enschede zijn derde zogeheten laadplein geopend. Op de nieuwe locatie kunnen meerdere elektrische voertuigen gelijktijdig bijgeladen worden.

Het laden van elektrische voertuigen kon al op vier locaties van Netto Tank-tankstations, maar volgens het bedrijf is er pas sprake van een laadplein als er tenminste vier elektrische auto’s terecht kunnen. Bovendien onderscheiden de laadpleinen zich door de beschikbaarheid van deelfietsen. Hier kunnen consumenten kosteloos gebruik van maken terwijl hun voertuig aan de laadpaal staat.

Op het nieuwe laadplein aan Het Poolman 1 in Enschede kan met maximaal 120 kW geladen worden, terwijl bij andere laadpunten van Netto Tank Electric het snellaadvermogen van de laders 60 kW is.

Voor het einde van het jaar wil Netto Tank Electric, onderdeel van brandstoffen- en smeermiddelenleverancier Hulshof Mobiliteit Service, nog een vierde laadplein openen. Het laadplein komt bij de nieuwe Jumbo-supermarkt in Goor, even ten westen van Hengelo en Enschede.

Onderwerpen: ,

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Netto Tank Electric opent nieuw laadplein in Enschede | CarwashPro

Netto Tank Electric opent nieuw laadplein in Enschede

Eerder deze week heeft Netto Tank Electric in Enschede zijn derde zogeheten laadplein geopend. Op de nieuwe locatie kunnen meerdere elektrische voertuigen gelijktijdig bijgeladen worden.

Het laden van elektrische voertuigen kon al op vier locaties van Netto Tank-tankstations, maar volgens het bedrijf is er pas sprake van een laadplein als er tenminste vier elektrische auto’s terecht kunnen. Bovendien onderscheiden de laadpleinen zich door de beschikbaarheid van deelfietsen. Hier kunnen consumenten kosteloos gebruik van maken terwijl hun voertuig aan de laadpaal staat.

Op het nieuwe laadplein aan Het Poolman 1 in Enschede kan met maximaal 120 kW geladen worden, terwijl bij andere laadpunten van Netto Tank Electric het snellaadvermogen van de laders 60 kW is.

Voor het einde van het jaar wil Netto Tank Electric, onderdeel van brandstoffen- en smeermiddelenleverancier Hulshof Mobiliteit Service, nog een vierde laadplein openen. Het laadplein komt bij de nieuwe Jumbo-supermarkt in Goor, even ten westen van Hengelo en Enschede.

Onderwerpen: ,

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.