redactie

Nieuw handbeschermingsprogramma van Caramba

In tijden van corona waarin handen veelvuldig gedesinfecteerd worden is een juiste bescherming ervan van groot belang. Caramba Nederland springt hierop in met een nieuw handbeschermingsprogramma. Daarmee komt het bedrijf tegemoet te komen aan een grote vraag in de carwash-industrie.

Bescherming van de werknemers, het werkvermogen behouden, bestrijding van de verspreiding… Het zijn belangrijke aandachtspunten in tijden van Corona. Of het nu in de werkplaats, in de wasstraat of onderweg in de auto is, de professionele hand- en huid beschermingsproducten van Caramba bieden een veilige bescherming op de werkplek. Het productassortiment is uitsluitend bestemd voor professionele gebruikers in handel en industrie. Bedrijven bieden zo extra bescherming om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan en de mogelijkheid om te werken te behouden.

Reiniging, bescherming en verzorging

Handen op elkaar: met een totale oppervlakte van 1,5 tot 2 m2 is onze huid ons grootste orgaan en dient als een beschermende laag tegen invloeden van buitenaf. Vooral in tijden van corona moeten we speciale aandacht besteden aan hun bescherming. Vooral in commerciële en industriële omgevingen, waar mensen nog echt met de handen in de weer zijn, is een doeltreffende reiniging van de handen sowieso een must. Tegelijkertijd moet het snel werken, vriendelijk voor de huid zijn en de handen fit houden voor gebruik. Van handreiniging tot handbescherming, het nieuwe Caramba huidbeschermingsprogramma biedt een uitgebreid assortiment dat de huid reinigt, verzorgt en beschermt. En het is 100% siliconenvrij, dermatologisch getest als zeer goed en pH-huidneutraal.

Dit zijn de producten uit de lijn:

 • Hand Clean Extra Strong verwijdert doeltreffend extreme vervuilingen zoals lakken (2-componenten lakken), verven, kleefstoffen, PU-schuimen, harsen (epoxyharsen), enz.
 • Hand Clean Strong verwijdert effectief zware vervuiling zoals oliën, vetten, smeermiddelen, stof, grafiet, roet, drukinkten, enz.
 • Hand Clean medium verwijdert effectief vervuiling zoals oliën, vetten, stof, roet, drukinkten, enz.
 • Hand Clean Soap is een milde handreinigingslotion met vochtinbrengende stoffen voor het verwijderen van lichte vervuiling.
 • Hand Protect beschermt de huid tegen waterige en niet-waterige werkstoffen zoals koelsmeermiddelen, waterige oplossingen, oliën, vetten, kleefstoffen, enz.
 • Hand Care is een hoogwaardige huidverzorgingslotion rijk aan actieve bestanddelen voor gebruik na lichte tot zware belasting van de huid.

De producten worden geleverd in 1L en 2L sotftlacons in combinatie met een softflacondispenser. Alle producten in Caramba’s nieuwe huidbeschermingslijn zijn 100% vrij van microplastics.

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Nieuw handbeschermingsprogramma van Caramba | CarwashPro
redactie

Nieuw handbeschermingsprogramma van Caramba

In tijden van corona waarin handen veelvuldig gedesinfecteerd worden is een juiste bescherming ervan van groot belang. Caramba Nederland springt hierop in met een nieuw handbeschermingsprogramma. Daarmee komt het bedrijf tegemoet te komen aan een grote vraag in de carwash-industrie.

Bescherming van de werknemers, het werkvermogen behouden, bestrijding van de verspreiding… Het zijn belangrijke aandachtspunten in tijden van Corona. Of het nu in de werkplaats, in de wasstraat of onderweg in de auto is, de professionele hand- en huid beschermingsproducten van Caramba bieden een veilige bescherming op de werkplek. Het productassortiment is uitsluitend bestemd voor professionele gebruikers in handel en industrie. Bedrijven bieden zo extra bescherming om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan en de mogelijkheid om te werken te behouden.

Reiniging, bescherming en verzorging

Handen op elkaar: met een totale oppervlakte van 1,5 tot 2 m2 is onze huid ons grootste orgaan en dient als een beschermende laag tegen invloeden van buitenaf. Vooral in tijden van corona moeten we speciale aandacht besteden aan hun bescherming. Vooral in commerciële en industriële omgevingen, waar mensen nog echt met de handen in de weer zijn, is een doeltreffende reiniging van de handen sowieso een must. Tegelijkertijd moet het snel werken, vriendelijk voor de huid zijn en de handen fit houden voor gebruik. Van handreiniging tot handbescherming, het nieuwe Caramba huidbeschermingsprogramma biedt een uitgebreid assortiment dat de huid reinigt, verzorgt en beschermt. En het is 100% siliconenvrij, dermatologisch getest als zeer goed en pH-huidneutraal.

Dit zijn de producten uit de lijn:

 • Hand Clean Extra Strong verwijdert doeltreffend extreme vervuilingen zoals lakken (2-componenten lakken), verven, kleefstoffen, PU-schuimen, harsen (epoxyharsen), enz.
 • Hand Clean Strong verwijdert effectief zware vervuiling zoals oliën, vetten, smeermiddelen, stof, grafiet, roet, drukinkten, enz.
 • Hand Clean medium verwijdert effectief vervuiling zoals oliën, vetten, stof, roet, drukinkten, enz.
 • Hand Clean Soap is een milde handreinigingslotion met vochtinbrengende stoffen voor het verwijderen van lichte vervuiling.
 • Hand Protect beschermt de huid tegen waterige en niet-waterige werkstoffen zoals koelsmeermiddelen, waterige oplossingen, oliën, vetten, kleefstoffen, enz.
 • Hand Care is een hoogwaardige huidverzorgingslotion rijk aan actieve bestanddelen voor gebruik na lichte tot zware belasting van de huid.

De producten worden geleverd in 1L en 2L sotftlacons in combinatie met een softflacondispenser. Alle producten in Caramba’s nieuwe huidbeschermingslijn zijn 100% vrij van microplastics.

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.