Kleinzoon krijgt carwash cadeau

Pixabay

De dertienjarige Aidan Koning uit Pekela kreeg van zijn grootvader Eltje een carwash cadeau voor zijn verjaardag. RTV-Noord ging voor een wasbeurt langs bij de kersverse ondernemer.

De carwash in Pekela stond er al een tijdje, maar werd alleen privé gebruikt. Grootvader Eltje Koning vertelt aan de verslaggever dat zijn kleinzoon altijd al bezig is met het wassen van zijn auto. Omdat anderen steeds vaker vroegen of zij ook niet bij de wasgelegenheid terecht konden, zocht grootvader Koning uit of hij de wasstraat weer operationeel kon maken. De carwash gebruikt een rollover van Steinbrückner.

Dik cadeau

Zijn dertienjarige kleinzoon Aidan kreeg de weer werkende wasgelegenheid cadeau voor zijn verjaardag. ‘Het dikste verjaardagscadeau ooit’, aldus Aidan. De kleine ondernemer wil blijvend met auto’s wassen aan de slag. “Het liefst wil er ik later drie”, vertelt hij.

Vader Luc voegt eraan toe dat het wassen wel gewoon onder begeleiding van volwassen gebeurt en dat het wellicht de opstart naar een eigen onderneming is.

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Kleinzoon krijgt carwash cadeau | CarwashPro

Kleinzoon krijgt carwash cadeau

Pixabay

De dertienjarige Aidan Koning uit Pekela kreeg van zijn grootvader Eltje een carwash cadeau voor zijn verjaardag. RTV-Noord ging voor een wasbeurt langs bij de kersverse ondernemer.

De carwash in Pekela stond er al een tijdje, maar werd alleen privé gebruikt. Grootvader Eltje Koning vertelt aan de verslaggever dat zijn kleinzoon altijd al bezig is met het wassen van zijn auto. Omdat anderen steeds vaker vroegen of zij ook niet bij de wasgelegenheid terecht konden, zocht grootvader Koning uit of hij de wasstraat weer operationeel kon maken. De carwash gebruikt een rollover van Steinbrückner.

Dik cadeau

Zijn dertienjarige kleinzoon Aidan kreeg de weer werkende wasgelegenheid cadeau voor zijn verjaardag. ‘Het dikste verjaardagscadeau ooit’, aldus Aidan. De kleine ondernemer wil blijvend met auto’s wassen aan de slag. “Het liefst wil er ik later drie”, vertelt hij.

Vader Luc voegt eraan toe dat het wassen wel gewoon onder begeleiding van volwassen gebeurt en dat het wellicht de opstart naar een eigen onderneming is.

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.