CarwashProTV: De interieurcarrousel van ANAC en SODA en BigBrother over doorrijders

Vanmiddag om 16.00 uur heeft CarwashProTV een goedgevulde uitzending. In de reportage op locatie draaien we mee op de interieurcarrousel bij ANAC in Arnhem. In de studio zijn Niels van Os en Lourens ’t Hart van SODA, zij praten ons bij over doorrijders bij het tankstation. Lennart Bakker van BigBrother legt uit hoe de koppeling tussen camera’s en SODA in elkaar steekt. 

Straks om 16:00 uur kijk je weer naar een nieuwe aflevering van TankPro- en CarwashProTV. Te gast zijn Niels van Os en Lourens ’t Hart van SODA. Zij leggen uit hoe een openstaande tankbon teruggevorderd kan worden. Ervaring hebben ze, SODA behandelde de laatste jaren bijna 30.000 dossiers. Wie zijn eigenlijk die doorrijders? Van Os en ’t Hart vertellen wat ze de afgelopen jaren allemaal voorbij zagen komen.

Cameracheck

Daarnaast is SODA samen met BigBrother bezig met een koppeling waarbij gegevens gemakkelijk tussen de twee partijen gedeeld kunnen worden. Lennart Bakker schuift aan om deze samenwerking toe te lichten. Bovendien bespreken we een van de nieuwste innovaties van het camerabedrijf zelf: de VehicleCheck voor de carwash, ofwel een boog met camera’s.

Carrousel

In de reportage op locatie draaien we mee op de interieurcarrousel bij ANAC in Arnhem. Eigenaar Lex Peters vertelt over de ronddraaiende binnenreinigingsband. De carrousel heeft een diameter van twintig meter en er is plaats om acht voertuigen tegelijkertijd schoon te maken. De baan is een ware carwashattractie in Arnhem. Peters is bij de vestiging in Den Bosch al bezig met een volgende carrousel.

Kijk hier live naar de uitzending. Nadien is de uitzending op elk gewenst moment terug te kijken.

Eerdere uitzendingen: 

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

CarwashProTV: De interieurcarrousel van ANAC en SODA en BigBrother over doorrijders | CarwashPro

CarwashProTV: De interieurcarrousel van ANAC en SODA en BigBrother over doorrijders

Vanmiddag om 16.00 uur heeft CarwashProTV een goedgevulde uitzending. In de reportage op locatie draaien we mee op de interieurcarrousel bij ANAC in Arnhem. In de studio zijn Niels van Os en Lourens ’t Hart van SODA, zij praten ons bij over doorrijders bij het tankstation. Lennart Bakker van BigBrother legt uit hoe de koppeling tussen camera’s en SODA in elkaar steekt. 

Straks om 16:00 uur kijk je weer naar een nieuwe aflevering van TankPro- en CarwashProTV. Te gast zijn Niels van Os en Lourens ’t Hart van SODA. Zij leggen uit hoe een openstaande tankbon teruggevorderd kan worden. Ervaring hebben ze, SODA behandelde de laatste jaren bijna 30.000 dossiers. Wie zijn eigenlijk die doorrijders? Van Os en ’t Hart vertellen wat ze de afgelopen jaren allemaal voorbij zagen komen.

Cameracheck

Daarnaast is SODA samen met BigBrother bezig met een koppeling waarbij gegevens gemakkelijk tussen de twee partijen gedeeld kunnen worden. Lennart Bakker schuift aan om deze samenwerking toe te lichten. Bovendien bespreken we een van de nieuwste innovaties van het camerabedrijf zelf: de VehicleCheck voor de carwash, ofwel een boog met camera’s.

Carrousel

In de reportage op locatie draaien we mee op de interieurcarrousel bij ANAC in Arnhem. Eigenaar Lex Peters vertelt over de ronddraaiende binnenreinigingsband. De carrousel heeft een diameter van twintig meter en er is plaats om acht voertuigen tegelijkertijd schoon te maken. De baan is een ware carwashattractie in Arnhem. Peters is bij de vestiging in Den Bosch al bezig met een volgende carrousel.

Kijk hier live naar de uitzending. Nadien is de uitzending op elk gewenst moment terug te kijken.

Eerdere uitzendingen: 

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.