Sonny’s neemt STI Conveyor Systems over

Sonny’s heeft STI Conveyor Systems overgenomen. Sonny’s Enterprises is een Amerikaanse bedrijf en een van de grootste fabrikanten van carwashapparatuur ter wereld. STI Conveyor Systems is een Canadees familiebedrijf dat transportbandoplossingen produceert. 

Volgens Sonny’s is STI een goede aanvulling op hun bestaande assortiment van transportbanden, onderdelen en benodigdheden, zij zien mogelijkheden voor carwashondernemers en op het gebied van productinnovatie. Zowel Sonny’s als STI ervaren momenteel een groeiende vraag naar hun apparatuur.

Best-in-class

“Net als Sonny’s streven wij ernaar de norm te stellen bij elke inspanning die we ondernemen”, zegt Robert Stephenson, president van STI Conveyor Systems. “Het verenigen van twee bedrijven met dezelfde waarden van het leveren van best-in-class producten en ervaringen voor onze klanten – creëert een sterker platform voor onze carwashklanten om de doorvoer en omzet te verhogen.”

“Als het op een transportband aankomt, is er geen bedrijf dat een transportband beter engineert dan STI. Ik ben altijd onder de indruk geweest van de apparatuur en de nadruk die het team legt op het bijstaan van carwasheigenaren bij het creëren van een eersteklas klantervaring”, aldus Paul Fazio, CEO van Sonny’s. “De combinatie van STI en Sonny’s transportbandopties biedt ongelooflijke mogelijkheden voor alle express, flex en full serve carwasheigenaars.”

Het management en het personeel van STI blijven werken in de fabriek in het Canadese Ontario.

Lees ook:

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Sonny’s neemt STI Conveyor Systems over | CarwashPro

Sonny’s neemt STI Conveyor Systems over

Sonny’s heeft STI Conveyor Systems overgenomen. Sonny’s Enterprises is een Amerikaanse bedrijf en een van de grootste fabrikanten van carwashapparatuur ter wereld. STI Conveyor Systems is een Canadees familiebedrijf dat transportbandoplossingen produceert. 

Volgens Sonny’s is STI een goede aanvulling op hun bestaande assortiment van transportbanden, onderdelen en benodigdheden, zij zien mogelijkheden voor carwashondernemers en op het gebied van productinnovatie. Zowel Sonny’s als STI ervaren momenteel een groeiende vraag naar hun apparatuur.

Best-in-class

“Net als Sonny’s streven wij ernaar de norm te stellen bij elke inspanning die we ondernemen”, zegt Robert Stephenson, president van STI Conveyor Systems. “Het verenigen van twee bedrijven met dezelfde waarden van het leveren van best-in-class producten en ervaringen voor onze klanten – creëert een sterker platform voor onze carwashklanten om de doorvoer en omzet te verhogen.”

“Als het op een transportband aankomt, is er geen bedrijf dat een transportband beter engineert dan STI. Ik ben altijd onder de indruk geweest van de apparatuur en de nadruk die het team legt op het bijstaan van carwasheigenaren bij het creëren van een eersteklas klantervaring”, aldus Paul Fazio, CEO van Sonny’s. “De combinatie van STI en Sonny’s transportbandopties biedt ongelooflijke mogelijkheden voor alle express, flex en full serve carwasheigenaars.”

Het management en het personeel van STI blijven werken in de fabriek in het Canadese Ontario.

Lees ook:

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.