Total-station Boekelermeer heeft nu pomp, carwash én een nieuwe shop

Het TotalEnergies-tankstation aan de Smaragdweg in Alkmaar is volledig verbouwd. Onlangs zijn de deuren geopend van de nieuwe shop met daarin de horeca-formule Café Bonjour. Locatie ‘Boekelermeer’ heeft nu dus een pomp, carwash en een vernieuwde shop. 

Het tankstation is onderdeel van het netwerk van GP Groot brandstoffen en oliehandel. De locatie is met zo’n veertig vierkante meter uitgebouwd om de gehele verbouwing mogelijk te maken. “De shop van TotalEnergies Boekelermeer heeft een totale make-over gekregen waarbij volop wordt ingezet op kwaliteit en beleving”, laat het bedrijf weten.

(De tekst gaat verder onder de afbeelding)

Foto: Erik Boschman Fotografie, Alkmaar

In de nieuwe shop staan vers bereide producten centraal. Zo kunnen klanten er terecht voor ‘koffie van barista kwaliteit, verse sappen en verrassende ambachtelijk bereide broodjes’. Ook staan er diverse snacks, hamburgers en patat op de menukaart. Klanten kunnen er eveneens bestellen.

Deze tijd

De werkzaamheden op het terrein begon in juni. Pieter Talsma, directeur GP Groot brandstoffen en oliehandel, is tevreden met het eindresultaat. “De shop heeft een moderne en sfeervolle ambiance gekregen die helemaal past in deze tijd. Met Café Bonjour is TotalEnergies Boekelermeer een plek waar iedereen graag komt én terugkomt.”

GP Groot houdt zich onder andere bezig met de exploitatie van tankstations en het leveren van tankpasdiensten. Met de merkconcepten Argos, TotalEnergies en NXT worden zo’n zestig bemande en onbemande tankstations bevoorraad en geëxploiteerd.

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Total-station Boekelermeer heeft nu pomp, carwash én een nieuwe shop | CarwashPro

Total-station Boekelermeer heeft nu pomp, carwash én een nieuwe shop

Het TotalEnergies-tankstation aan de Smaragdweg in Alkmaar is volledig verbouwd. Onlangs zijn de deuren geopend van de nieuwe shop met daarin de horeca-formule Café Bonjour. Locatie ‘Boekelermeer’ heeft nu dus een pomp, carwash en een vernieuwde shop. 

Het tankstation is onderdeel van het netwerk van GP Groot brandstoffen en oliehandel. De locatie is met zo’n veertig vierkante meter uitgebouwd om de gehele verbouwing mogelijk te maken. “De shop van TotalEnergies Boekelermeer heeft een totale make-over gekregen waarbij volop wordt ingezet op kwaliteit en beleving”, laat het bedrijf weten.

(De tekst gaat verder onder de afbeelding)

Foto: Erik Boschman Fotografie, Alkmaar

In de nieuwe shop staan vers bereide producten centraal. Zo kunnen klanten er terecht voor ‘koffie van barista kwaliteit, verse sappen en verrassende ambachtelijk bereide broodjes’. Ook staan er diverse snacks, hamburgers en patat op de menukaart. Klanten kunnen er eveneens bestellen.

Deze tijd

De werkzaamheden op het terrein begon in juni. Pieter Talsma, directeur GP Groot brandstoffen en oliehandel, is tevreden met het eindresultaat. “De shop heeft een moderne en sfeervolle ambiance gekregen die helemaal past in deze tijd. Met Café Bonjour is TotalEnergies Boekelermeer een plek waar iedereen graag komt én terugkomt.”

GP Groot houdt zich onder andere bezig met de exploitatie van tankstations en het leveren van tankpasdiensten. Met de merkconcepten Argos, TotalEnergies en NXT worden zo’n zestig bemande en onbemande tankstations bevoorraad en geëxploiteerd.

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.