Mooie plaatjes: BKF en Kroma openen wasboxplein in Servië

Je zou er bijna van in de auto stappen om ‘m te gaan wassen bij dit wasboxplein in Servië. Deze prachtige foto’s zijn genomen bij een nieuwe carwash in Ruma, Servië. De wasgelegenheid is gebouwd door het plaatselijke bedrijf Kroma in samenwerking met het Poolse techniekbedrijf BKF.

De nieuwe touchless wasstraat in Ruma telt zes wasboxen in het felrood. De boxen hebben extra wasprogramma’s, zoals een met blauwkleurig actief schuim. Wie ook de binnenkant van uw auto wilt schoonmaken kan terecht bij de stofzuigers op het plein. Betalen gaat via een display in de box met zowel de pinpas als een klantenkaart.

Internationale ervaring

BKF Car Wash is een Poolse fabrikant van zelfbedieningswasstraten en rollovers in roestvrij staal. De Polen hebben meer dan 30 jaar ervaring werken internationaal. BKF levert aan benzinestations, autodealers en particulieren. Kroma Wash Systems komt uit Kroatië, en is ook actief is in Servië en Bosnië Herzegovina. Zij staan bekend om hun fraai ontworpen autowasstations en zijn dealer van BKF.

Dit artikel is eerder verschenen op de Engelstalige nieuwswebsite CarwashPro.com.

Lees ook: 

Auteur: Rene Passet

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Mooie plaatjes: BKF en Kroma openen wasboxplein in Servië | CarwashPro

Mooie plaatjes: BKF en Kroma openen wasboxplein in Servië

Je zou er bijna van in de auto stappen om ‘m te gaan wassen bij dit wasboxplein in Servië. Deze prachtige foto’s zijn genomen bij een nieuwe carwash in Ruma, Servië. De wasgelegenheid is gebouwd door het plaatselijke bedrijf Kroma in samenwerking met het Poolse techniekbedrijf BKF.

De nieuwe touchless wasstraat in Ruma telt zes wasboxen in het felrood. De boxen hebben extra wasprogramma’s, zoals een met blauwkleurig actief schuim. Wie ook de binnenkant van uw auto wilt schoonmaken kan terecht bij de stofzuigers op het plein. Betalen gaat via een display in de box met zowel de pinpas als een klantenkaart.

Internationale ervaring

BKF Car Wash is een Poolse fabrikant van zelfbedieningswasstraten en rollovers in roestvrij staal. De Polen hebben meer dan 30 jaar ervaring werken internationaal. BKF levert aan benzinestations, autodealers en particulieren. Kroma Wash Systems komt uit Kroatië, en is ook actief is in Servië en Bosnië Herzegovina. Zij staan bekend om hun fraai ontworpen autowasstations en zijn dealer van BKF.

Dit artikel is eerder verschenen op de Engelstalige nieuwswebsite CarwashPro.com.

Lees ook: 

Auteur: Rene Passet

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.