Campagne gestart voor steun mkb-ondernemers in energiekosten

Gedupeerde mkb-ondernemers moeten hulp krijgen, vindt MKB-Nederland Foto: Unsplash

Om de politiek te bewegen om mkb-ondernemers te steunen vanwege de gestegen energiekosten, zijn MKB-Nederland en VNO-NCW een campagne gestart. Zij roepen op om op korte termijn gedupeerde ondernemers tijdelijk tegemoet te komen, zodat zij perspectief kunnen houden en door kunnen gaan met de verdere verduurzaming die nodig is om op lange termijn energie-onafhankelijk te worden.

Veel mkb-bedrijven kampen volgens BOVAG – die als lid van MKB-Nederland en VNO-NCW de campagne ondersteunt – met de extreem gestegen energieprijzen. “Ze kunnen de prijzen niet, of maar beperkt, doorberekenen en teren hierdoor enorm in op hun marges en reserves. Sommigen stoppen hun activiteiten zelfs al noodgedwongen. Anderen kunnen momenteel bijna geen nieuw energiecontract krijgen en raken zo van de regen in de drup. Kerngezonde bedrijven dreigen over de kop te gaan”, vermeldt BOVAG op haar website.

Extra ondersteuning

MKB-Nederland en VNO-NCW roepen de politiek op om op korte termijn gedupeerde ondernemers tijdelijk tegemoet te komen. Voor de langere termijn is extra ondersteuning nodig bij de noodzakelijke verduurzaming.

Lees ook:

Onderwerpen: , ,

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Campagne gestart voor steun mkb-ondernemers in energiekosten | CarwashPro

Campagne gestart voor steun mkb-ondernemers in energiekosten

Gedupeerde mkb-ondernemers moeten hulp krijgen, vindt MKB-Nederland Foto: Unsplash

Om de politiek te bewegen om mkb-ondernemers te steunen vanwege de gestegen energiekosten, zijn MKB-Nederland en VNO-NCW een campagne gestart. Zij roepen op om op korte termijn gedupeerde ondernemers tijdelijk tegemoet te komen, zodat zij perspectief kunnen houden en door kunnen gaan met de verdere verduurzaming die nodig is om op lange termijn energie-onafhankelijk te worden.

Veel mkb-bedrijven kampen volgens BOVAG – die als lid van MKB-Nederland en VNO-NCW de campagne ondersteunt – met de extreem gestegen energieprijzen. “Ze kunnen de prijzen niet, of maar beperkt, doorberekenen en teren hierdoor enorm in op hun marges en reserves. Sommigen stoppen hun activiteiten zelfs al noodgedwongen. Anderen kunnen momenteel bijna geen nieuw energiecontract krijgen en raken zo van de regen in de drup. Kerngezonde bedrijven dreigen over de kop te gaan”, vermeldt BOVAG op haar website.

Extra ondersteuning

MKB-Nederland en VNO-NCW roepen de politiek op om op korte termijn gedupeerde ondernemers tijdelijk tegemoet te komen. Voor de langere termijn is extra ondersteuning nodig bij de noodzakelijke verduurzaming.

Lees ook:

Onderwerpen: , ,

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.