Feestelijke opening van vernieuwde vestiging ANAC Carwash

In Den Bosch is de tweede interieurcarrousel geplaatst Foto: ANAC Carwash

Na ruim een jaar verbouwen opent ANAC Carwash op zaterdag 26 november officieel de volledig vernieuwde vestiging in Den Bosch. De locatie aan de Ploegweg is groter geworden, de wasstraat en het stofzuigplein zijn vernieuwd, er is een interieurcarrousel bijgekomen en klanten kunnen er terecht om te tanken.

“De locatie is in z’n geheel opgefrist, vernieuwd en voorzien van de nieuwste technologie. Er is een selfservice tankstation bijgekomen én een unieke interieurcarrousel geplaatst waarop onze medewerkers het interieur van de auto poetsen”, zegt Tim van Ruitenbeek, marketingmanager bij ANAC.

“Deze carrousel is de tweede ter wereld. De andere staat bij ANAC Carwash in Arnhem. Het ziet er heel gaaf uit omdat de carrousel een stukje uit het gebouw steekt waardoor je de ronde vorm ook aan de buitenkant goed ziet”. Klanten parkeren de auto op de draaiende schijf. Gedurende 12 minuten draait de auto rond en wordt deze van binnen opgefrist.

Feestelijke opening

Het team van ANAC viert zaterdag de vernieuwde locatie met kortingsacties. Zo kost het Polish-wasprogramma deze dag 10 euro in plaats van 17 euro en is de combideal met polish en interieur 15 euro. Bij de tankbeurt geldt 25 cent korting per liter. “Alles is voor de opening versierd. Ook is er een dj, ontvangt elke klant een leuke verrassing en is er iets lekkers op de carrousel”, vervolgt Van Ruitenbeek.

(Tekst gaat verder onder de afbeeldingen)

De korting op het wassen geldt tot en met zondag 4 december. Ook worden er de hele week nog presentjes weggegeven. Daarnaast kunnen klanten meedoen aan een winactie en kans maken op één van de vier ANAC Unlimited halfjaarabonnementen voor de combideal. “Hiermee rijd je een half jaar lang onbeperkt in een schone auto vanbuiten en vanbinnen.”

Lees ook: 

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Feestelijke opening van vernieuwde vestiging ANAC Carwash | CarwashPro

Feestelijke opening van vernieuwde vestiging ANAC Carwash

In Den Bosch is de tweede interieurcarrousel geplaatst Foto: ANAC Carwash

Na ruim een jaar verbouwen opent ANAC Carwash op zaterdag 26 november officieel de volledig vernieuwde vestiging in Den Bosch. De locatie aan de Ploegweg is groter geworden, de wasstraat en het stofzuigplein zijn vernieuwd, er is een interieurcarrousel bijgekomen en klanten kunnen er terecht om te tanken.

“De locatie is in z’n geheel opgefrist, vernieuwd en voorzien van de nieuwste technologie. Er is een selfservice tankstation bijgekomen én een unieke interieurcarrousel geplaatst waarop onze medewerkers het interieur van de auto poetsen”, zegt Tim van Ruitenbeek, marketingmanager bij ANAC.

“Deze carrousel is de tweede ter wereld. De andere staat bij ANAC Carwash in Arnhem. Het ziet er heel gaaf uit omdat de carrousel een stukje uit het gebouw steekt waardoor je de ronde vorm ook aan de buitenkant goed ziet”. Klanten parkeren de auto op de draaiende schijf. Gedurende 12 minuten draait de auto rond en wordt deze van binnen opgefrist.

Feestelijke opening

Het team van ANAC viert zaterdag de vernieuwde locatie met kortingsacties. Zo kost het Polish-wasprogramma deze dag 10 euro in plaats van 17 euro en is de combideal met polish en interieur 15 euro. Bij de tankbeurt geldt 25 cent korting per liter. “Alles is voor de opening versierd. Ook is er een dj, ontvangt elke klant een leuke verrassing en is er iets lekkers op de carrousel”, vervolgt Van Ruitenbeek.

(Tekst gaat verder onder de afbeeldingen)

De korting op het wassen geldt tot en met zondag 4 december. Ook worden er de hele week nog presentjes weggegeven. Daarnaast kunnen klanten meedoen aan een winactie en kans maken op één van de vier ANAC Unlimited halfjaarabonnementen voor de combideal. “Hiermee rijd je een half jaar lang onbeperkt in een schone auto vanbuiten en vanbinnen.”

Lees ook: 

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.