‘De Wasstraat De Meern’ wint hoofdprijs winactie PitsPro Academy

‘De Wasstraat De Meern’ wint hoofdprijs winactie PitsPro Academy

Het winnende team Foto: LinkedIn/BOVAG

Het team van De Wasstraat De Meern heeft de hoofdprijs van de winactie van PitsPro Academy gewonnen. De gelukkigen gaan er vandoor met een teamuitje ter waarde van 1500 euro. UP Carwash en AVIA Farmsum werden tweede en derde.

Autowasbedrijven en tankstations maakten kans op deze prijs door voor 1 januari een teamaccount aan te maken op het door BOVAG ontwikkelde PitsPro.nl, de website van het nieuwe opleidingsplatform voor deze branche. Hier zijn opleidingen, trainingen en cursussen te vinden op het gebied van veiligheid, klantcontact en management.

Het team van De Wasstraat De Meern is vanaf 1 januari hard aan de slag gegaan met het aanbod, waardoor zij uiteindelijk de hoofdprijs in de wacht hebben gesleept. Wat het team precies gaat doen met de prijs moet nog even overlegd worden, laat Hans Buys, eigenaar van De Wasstraat, weten.

Lees ook:

Auteur: Else Van Andel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

‘De Wasstraat De Meern’ wint hoofdprijs winactie PitsPro Academy | CarwashPro
‘De Wasstraat De Meern’ wint hoofdprijs winactie PitsPro Academy

‘De Wasstraat De Meern’ wint hoofdprijs winactie PitsPro Academy

Het winnende team Foto: LinkedIn/BOVAG

Het team van De Wasstraat De Meern heeft de hoofdprijs van de winactie van PitsPro Academy gewonnen. De gelukkigen gaan er vandoor met een teamuitje ter waarde van 1500 euro. UP Carwash en AVIA Farmsum werden tweede en derde.

Autowasbedrijven en tankstations maakten kans op deze prijs door voor 1 januari een teamaccount aan te maken op het door BOVAG ontwikkelde PitsPro.nl, de website van het nieuwe opleidingsplatform voor deze branche. Hier zijn opleidingen, trainingen en cursussen te vinden op het gebied van veiligheid, klantcontact en management.

Het team van De Wasstraat De Meern is vanaf 1 januari hard aan de slag gegaan met het aanbod, waardoor zij uiteindelijk de hoofdprijs in de wacht hebben gesleept. Wat het team precies gaat doen met de prijs moet nog even overlegd worden, laat Hans Buys, eigenaar van De Wasstraat, weten.

Lees ook:

Auteur: Else Van Andel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.