Christ wint designprijs voor wassysteem Vega

Fabrikant Otto Christ AG heeft voor het wassysteem Vega een Red Dot Award in de wacht gesleept. De rollover van Christ staat voor kortere wachttijden, betere klantbeleving en meer wassingen voor de operator. Dat de machine is beloond met een award is voor Christ een bekroning van alle inspanningen.

“Winning is the beginning”, schrijft Christ in een persbericht over de winst van de prestigieuze designprijs. Het is voor het eerst dat een rollover om auto’s te wassen de titel krijgt toegekend. De Red Dot Award benoemt sinds 1955 jaarlijks de best ontworpen producten. Bedrijven zorgen zelf voor de inschrijving en een jury bepaalt of een Red Dot wordt toegekend.

Vanaf 21 juni is de Vega onderdeel van de digitale expositie op de website van de Red Dots en van de expositie in het designmuseum in Essen, Duitsland. Op die dag begint ook de Red Dot Design Week waarin winnaars Otto Christ AG en designstudio Phormolog OG in het zonnetje worden gezet.

Het wassysteem is de opvolger van de C16X serie, waaronder de rollovers Primus, Genius en Varius vallen. De afdelingen sales, productie en service van Christ hebben de koppen bij elkaar gestoken om deze nieuwe generatie rollover tot stand te laten komen. Het uiterlijk van de machine is opvallend, de gebruikersinterface en de software maken het geheel af.

CarwashPro noemde de rollover eerder al eens het paradepaardje voor Christ. Gebruik van dit systeem betekent voor de klant een kortere wachttijd, meer beleving en een beter resultaat. Voor de operator moet het systeem meer wassingen en dus meer omzet per uur opleveren.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Christ wint designprijs voor wassysteem Vega | CarwashPro

Christ wint designprijs voor wassysteem Vega

Fabrikant Otto Christ AG heeft voor het wassysteem Vega een Red Dot Award in de wacht gesleept. De rollover van Christ staat voor kortere wachttijden, betere klantbeleving en meer wassingen voor de operator. Dat de machine is beloond met een award is voor Christ een bekroning van alle inspanningen.

“Winning is the beginning”, schrijft Christ in een persbericht over de winst van de prestigieuze designprijs. Het is voor het eerst dat een rollover om auto’s te wassen de titel krijgt toegekend. De Red Dot Award benoemt sinds 1955 jaarlijks de best ontworpen producten. Bedrijven zorgen zelf voor de inschrijving en een jury bepaalt of een Red Dot wordt toegekend.

Vanaf 21 juni is de Vega onderdeel van de digitale expositie op de website van de Red Dots en van de expositie in het designmuseum in Essen, Duitsland. Op die dag begint ook de Red Dot Design Week waarin winnaars Otto Christ AG en designstudio Phormolog OG in het zonnetje worden gezet.

Het wassysteem is de opvolger van de C16X serie, waaronder de rollovers Primus, Genius en Varius vallen. De afdelingen sales, productie en service van Christ hebben de koppen bij elkaar gestoken om deze nieuwe generatie rollover tot stand te laten komen. Het uiterlijk van de machine is opvallend, de gebruikersinterface en de software maken het geheel af.

CarwashPro noemde de rollover eerder al eens het paradepaardje voor Christ. Gebruik van dit systeem betekent voor de klant een kortere wachttijd, meer beleving en een beter resultaat. Voor de operator moet het systeem meer wassingen en dus meer omzet per uur opleveren.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.