Nieuwsbrief

Wat speelt er in de carwashbranche? Blijf op de hoogte en meld je aan

Met CarwashPro blijf je up to date Foto: Shutterstock

Wil je wekelijks op de hoogte worden gebracht van het laatste nieuws uit de Nederlandse carwashbranche? Ben jij benieuwd wat er speelt en hoe andere ondernemers en bedrijven het doen? Meld je dan aan voor de gratis nieuwsbrief van CarwashPro en mis niets over de ontwikkelingen, innovaties en inspirerende verhalen.

Nieuwe carwashlocaties en innovaties, een kennismaking met nieuwe spelers op de markt, interviews met ondernemers en leveranciers en achtergrondverhalen over thema’s als waterverbruik, beleving en gemak in de wasstraat en duurzaam autowassen. CarwashPro deelt dagelijks een update van het laatste nieuws en maakt de markt inzichtelijk. Mis het niet.

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Wat speelt er in de carwashbranche? Blijf op de hoogte en meld je aan | CarwashPro
Nieuwsbrief

Wat speelt er in de carwashbranche? Blijf op de hoogte en meld je aan

Met CarwashPro blijf je up to date Foto: Shutterstock

Wil je wekelijks op de hoogte worden gebracht van het laatste nieuws uit de Nederlandse carwashbranche? Ben jij benieuwd wat er speelt en hoe andere ondernemers en bedrijven het doen? Meld je dan aan voor de gratis nieuwsbrief van CarwashPro en mis niets over de ontwikkelingen, innovaties en inspirerende verhalen.

Nieuwe carwashlocaties en innovaties, een kennismaking met nieuwe spelers op de markt, interviews met ondernemers en leveranciers en achtergrondverhalen over thema’s als waterverbruik, beleving en gemak in de wasstraat en duurzaam autowassen. CarwashPro deelt dagelijks een update van het laatste nieuws en maakt de markt inzichtelijk. Mis het niet.

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.