Awards

Laatste kans: schrijf je in voor de Car Wash Innovation of the Year Award

Inschrijven kan nog tot 15 juni Foto: Shutterstock

De aanmeldingen voor de Car Wash Innovation of the Year Award stromen binnen bij de redactie. En de deadline voor inschrijving nadert. Heb jij een nieuw product dat op een innovatieve manier bijdraagt aan de carwashbranche? Of wil je een bedrijf of ondernemer nomineren? Dien dan vóór 15 juni jouw aanvraag in. 

Tijdens Car Wash Show Europe 2023 wordt er op 21 september een aantal prestigieuze awards uitgereikt, waaronder de award voor Car Wash Innovation of the Year 2023. Deze award is onderverdeeld in drie categorieën: duurzaamheid, digitalisering en techniek.

Sustainable Innovation of the Year
De award voor Sustainable Innovation of the Year heeft betrekking op de meest duurzame innovaties in de carwashbranche. Van slimme watersystemen waarmee het waterverbruik in de carwash kan worden gereduceerd, tot duurzame chemie voor in de wasstraat, technische snufjes en andere energiezuinige oplossingen.

Digital Innovation of the Year
Binnen de tweede categorie wordt de award voor Digital Innovation of the Year uitgereikt, en draait het allemaal om de digitale innovaties voor carwash ondernemers in heel Europa. Denk aan klanten apps, het inzetten van AI om alles binnen de carwash te kunnen plannen en beheren, betaalsystemen, abonnement wassen, beveiliging en lucratieve business- en marketingplannen.

Technology Innovation of the Year
De Technology Innovation of the Year gaat naar de beste innovatie op het gebied van carwash techniek. Dat kan betrekking hebben op de wasstraat, rollover of wasbox. Maar bijvoorbeeld ook handige systemen voor het stofzuigplein, innovaties voor wanden, vloeren, schakelbanden; noem het maar op. De technische systemen die hét verschil kunnen maken voor de carwashes anno 2023, maken kans op deze felbegeerde titel.

Meedoen?

Wil jij kans maken op een van de drie awards voor Car Wash Innovation of the Year 2023? Of wil je een bedrijf of ondernemer nomineren? Dien dan vóór 15 juni jouw aanvraag in via onze website: www.carwashshoweurope.com.

De uitreiking zal zijn tijdens Car Wash Show Europe. Deze beurs is op 21 en 22 september in EXPO Greater Amsterdam en trekt carwash professionals van over de hele wereld. Meld je hier aan voor gratis toegangstickets.

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Laatste kans: schrijf je in voor de Car Wash Innovation of the Year Award | CarwashPro
Awards

Laatste kans: schrijf je in voor de Car Wash Innovation of the Year Award

Inschrijven kan nog tot 15 juni Foto: Shutterstock

De aanmeldingen voor de Car Wash Innovation of the Year Award stromen binnen bij de redactie. En de deadline voor inschrijving nadert. Heb jij een nieuw product dat op een innovatieve manier bijdraagt aan de carwashbranche? Of wil je een bedrijf of ondernemer nomineren? Dien dan vóór 15 juni jouw aanvraag in. 

Tijdens Car Wash Show Europe 2023 wordt er op 21 september een aantal prestigieuze awards uitgereikt, waaronder de award voor Car Wash Innovation of the Year 2023. Deze award is onderverdeeld in drie categorieën: duurzaamheid, digitalisering en techniek.

Sustainable Innovation of the Year
De award voor Sustainable Innovation of the Year heeft betrekking op de meest duurzame innovaties in de carwashbranche. Van slimme watersystemen waarmee het waterverbruik in de carwash kan worden gereduceerd, tot duurzame chemie voor in de wasstraat, technische snufjes en andere energiezuinige oplossingen.

Digital Innovation of the Year
Binnen de tweede categorie wordt de award voor Digital Innovation of the Year uitgereikt, en draait het allemaal om de digitale innovaties voor carwash ondernemers in heel Europa. Denk aan klanten apps, het inzetten van AI om alles binnen de carwash te kunnen plannen en beheren, betaalsystemen, abonnement wassen, beveiliging en lucratieve business- en marketingplannen.

Technology Innovation of the Year
De Technology Innovation of the Year gaat naar de beste innovatie op het gebied van carwash techniek. Dat kan betrekking hebben op de wasstraat, rollover of wasbox. Maar bijvoorbeeld ook handige systemen voor het stofzuigplein, innovaties voor wanden, vloeren, schakelbanden; noem het maar op. De technische systemen die hét verschil kunnen maken voor de carwashes anno 2023, maken kans op deze felbegeerde titel.

Meedoen?

Wil jij kans maken op een van de drie awards voor Car Wash Innovation of the Year 2023? Of wil je een bedrijf of ondernemer nomineren? Dien dan vóór 15 juni jouw aanvraag in via onze website: www.carwashshoweurope.com.

De uitreiking zal zijn tijdens Car Wash Show Europe. Deze beurs is op 21 en 22 september in EXPO Greater Amsterdam en trekt carwash professionals van over de hele wereld. Meld je hier aan voor gratis toegangstickets.

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.