Jubileum

‘S Mart Carwash Ede viert vijfjarig bestaan met Was & Win-actie

Het stofzuigplein is versierd met ballonnen Foto: 'S Mart Carwash

‘S Mart Carwash in Ede bestaat vijf jaar en viert dat samen met de klant. Het stofzuigplein is versierd met ballonnen en er is een Was & Win-jubileumactie met krasloten.

Aan het begin van de wasstraat wordt bij elke wasbeurt een kraslot uitgedeeld. Met het kraslot is het ‘altijd prijs’, zegt eigenaar Brigitte Hibma in een interview met Ede Stad. “Klantvriendelijkheid staat bij ons altijd voorop en dus is het ook logisch dat onze klanten ons feestje mee kunnen vieren.” De hoofdprijs van de Was & Win-actie is een jaar lang gratis autowassen, maar er is ook kans op prijzen als een waspas met saldo, een gratis platinum wasbeurt en een geurhouder.

Vijf jaar geleden zijn Brigitte en haar man Martin Stork de carwash begonnen. Op de eigen website delen ze het verhaal achter het ontstaan van de wasstraat: ‘Bij het boodschappen doen bij Albert Heijn XL in Ede viel het oog van Martin op een onooglijk, braakliggend, stuk grond vlak naast de grote parkeerplaats. Tijdens het boodschappen doen zag hij in zijn gedachten juist daar, op die toplocatie, ‘zijn’ carwash verschijnen’. Inmiddels is de carwash een bekende autowaslocatie voor klanten uit de omgeving.

Trots

“We zijn ongelooflijk trots op wat we de afgelopen vijf jaar hebben bereikt”, vervolgt Brigitte in het interview met het lokale medium. “We willen vooral onze dank uitspreken naar onze vaste klanten, want zonder hen haal je de vijf jaar echt niet.”

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

‘S Mart Carwash Ede viert vijfjarig bestaan met Was & Win-actie | CarwashPro
Jubileum

‘S Mart Carwash Ede viert vijfjarig bestaan met Was & Win-actie

Het stofzuigplein is versierd met ballonnen Foto: 'S Mart Carwash

‘S Mart Carwash in Ede bestaat vijf jaar en viert dat samen met de klant. Het stofzuigplein is versierd met ballonnen en er is een Was & Win-jubileumactie met krasloten.

Aan het begin van de wasstraat wordt bij elke wasbeurt een kraslot uitgedeeld. Met het kraslot is het ‘altijd prijs’, zegt eigenaar Brigitte Hibma in een interview met Ede Stad. “Klantvriendelijkheid staat bij ons altijd voorop en dus is het ook logisch dat onze klanten ons feestje mee kunnen vieren.” De hoofdprijs van de Was & Win-actie is een jaar lang gratis autowassen, maar er is ook kans op prijzen als een waspas met saldo, een gratis platinum wasbeurt en een geurhouder.

Vijf jaar geleden zijn Brigitte en haar man Martin Stork de carwash begonnen. Op de eigen website delen ze het verhaal achter het ontstaan van de wasstraat: ‘Bij het boodschappen doen bij Albert Heijn XL in Ede viel het oog van Martin op een onooglijk, braakliggend, stuk grond vlak naast de grote parkeerplaats. Tijdens het boodschappen doen zag hij in zijn gedachten juist daar, op die toplocatie, ‘zijn’ carwash verschijnen’. Inmiddels is de carwash een bekende autowaslocatie voor klanten uit de omgeving.

Trots

“We zijn ongelooflijk trots op wat we de afgelopen vijf jaar hebben bereikt”, vervolgt Brigitte in het interview met het lokale medium. “We willen vooral onze dank uitspreken naar onze vaste klanten, want zonder hen haal je de vijf jaar echt niet.”

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.