Podcast CWSE

Car Wash Transmissies start met eigen productie van constructies

Bij de stand van Car Wash Transmissies tijdens CWSE 2023 Foto: ProMedia

Car Wash Transmissies is begonnen met de eigen engineering en productie van constructies, ter vervanging van de huidige constructieframes in de autowasstraat. Door de modulaire opbouw van de constructie is deze voor diverse lengtes en breedtes van kettingbanen eenvoudig te ontwikkelen en te produceren, aldus het bedrijf.

Car Wash Transmissies biedt passende oplossingen voor de transmissies van de interieur- en exterieurbanen in de autowasstraat. Ze zijn fabrikant en leverancier van onder andere kettingbaanonderdelen, modulaire banden en motorreductoren voor het laten draaien en verplaatsen van de borstels en voor het wassen van carrosserieën en wielen in de wasstraat.

Complete oplossing

Onlangs hebben ze bekendgemaakt dat ze zijn begonnen met de eigen productie van constructies. “Voorheen deden we met name kettingen en tandwielen”, zegt Nicole Jordens, CTO binnen het familiebedrijf. “Maar we zien momenteel dat veel constructies in Europa in slechte staat zijn. En omdat we een eigen engineeringsafdeling en werkplaats hebben, en de kennis en ervaring, hebben we gezegd: laten we ook constructies leveren, zodat we een complete oplossing kunnen bieden aan onze klanten.”

Voor carwashondernemers betekent het dat ze nu ‘één partner hebben waar ze naartoe kunnen gaan’. Jordens: “Ook is het voor ons makkelijker, omdat we op deze manier de volledige focus hebben. Niet alleen op de ketting, maar ook op het systeem eronder. We weten dus zeker dat de gehele constructie en het systeem van één partij komen, en we kunnen dat voor onze klanten ook beter controleren.”

In deze podcast – live opgenomen tijdens Car Wash Show Europe – vertelt Jordens meer over deze nieuwe stap.

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Car Wash Transmissies start met eigen productie van constructies | CarwashPro
Podcast CWSE

Car Wash Transmissies start met eigen productie van constructies

Bij de stand van Car Wash Transmissies tijdens CWSE 2023 Foto: ProMedia

Car Wash Transmissies is begonnen met de eigen engineering en productie van constructies, ter vervanging van de huidige constructieframes in de autowasstraat. Door de modulaire opbouw van de constructie is deze voor diverse lengtes en breedtes van kettingbanen eenvoudig te ontwikkelen en te produceren, aldus het bedrijf.

Car Wash Transmissies biedt passende oplossingen voor de transmissies van de interieur- en exterieurbanen in de autowasstraat. Ze zijn fabrikant en leverancier van onder andere kettingbaanonderdelen, modulaire banden en motorreductoren voor het laten draaien en verplaatsen van de borstels en voor het wassen van carrosserieën en wielen in de wasstraat.

Complete oplossing

Onlangs hebben ze bekendgemaakt dat ze zijn begonnen met de eigen productie van constructies. “Voorheen deden we met name kettingen en tandwielen”, zegt Nicole Jordens, CTO binnen het familiebedrijf. “Maar we zien momenteel dat veel constructies in Europa in slechte staat zijn. En omdat we een eigen engineeringsafdeling en werkplaats hebben, en de kennis en ervaring, hebben we gezegd: laten we ook constructies leveren, zodat we een complete oplossing kunnen bieden aan onze klanten.”

Voor carwashondernemers betekent het dat ze nu ‘één partner hebben waar ze naartoe kunnen gaan’. Jordens: “Ook is het voor ons makkelijker, omdat we op deze manier de volledige focus hebben. Niet alleen op de ketting, maar ook op het systeem eronder. We weten dus zeker dat de gehele constructie en het systeem van één partij komen, en we kunnen dat voor onze klanten ook beter controleren.”

In deze podcast – live opgenomen tijdens Car Wash Show Europe – vertelt Jordens meer over deze nieuwe stap.

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.