Wasbij Zwaag

Tanqplus vernieuwt opnieuw tankshop en carwash

Foto ter illustratie: Shutterstock

Tanqplus uit Naaldwijk is druk bezig om de bemande shops en autowasfaciliteiten bij tankstations te vernieuwen. Na onder meer Strijen en Rodenrijs, zijn nu ook de shop en carwash bij het Argos-tankstation aan de Oostergauw in Zwaag, een van de toegangswegen tot de stad Hoorn, compleet vernieuwd. Het waspark is omgekleurd naar Wasbij, het nieuwe wasmerk van Tanqplus.

Wasbij Zwaag heeft naast volledig vernieuwde doe-het-zelf wasboxen met apparatuur van Koolen Autowastechniek een geautomatiseerde rollover-carwash, met een machine van WashTec. Ook is er een osmose-tappunt aanwezig. Wekelijks op maandag is er een vaste kortingsdag voor autowassen.

‘Groot verschil’

Directeur Kelly van Rijn-van Tol is trots op het resultaat: “Ik geniet er ontzettend van dat we onze klanten op een zeer goede autowas-ervaring kunnen trakteren. De investering in de techniek van het autowassen is voor een klant misschien niet direct zichtbaar, maar maakt bij het gebruik een groot verschil. Zo hebben we extra watertanks geplaatst om ook bij drukke wasdagen voldoende waterdruk te kunnen blijven leveren.”

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.