Compleet waspark

Tamoil opent T-Energy station met carwash

Foto: Tamoil

Tamoil opent aan de Verbindingsweg in het Gelderse Zetten, op steenworp afstand van de op- en afrit ‘Andelst’ van de snelweg A15, een energy hub onder de naam T-Energy. Daarbij zit ook een carwashpark.

T-Energy Zetten is het vierde T-Energy station dat Tamoil Nederland heeft geopend, naast Nieuwegein, Eindhoven en Meppel. De tank- en op termijn ook laadhub is door Tamoil Nederland gebouwd in samenwerking met Mobiliteitscentrum De Beijer, dat op de locatie in Zetten niet alleen een showroom en garage biedt, maar ook een twintig meter lange kettingwasstraat, vijf doe-het-zelf wasboxen en een stofzuigplein.

Traditionele brandstoffen worden aangeboden en op korte termijn wil Tamoil ook elektrisch laden introduceren. Tevens wordt hier de nieuwe shopformule uitgerold, met daarin een Flocafe Espresso Room, een koffiecaféformule uit Griekenland en de eerste in Nederland.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.