Up-to-date

The Car Wash Show presenteert Digital Week

Foto ter illustratie: Shutterstock

The Car Wash Show gaat volgende week van start in Nashville. Goed nieuws voor wie er dit jaar niet bij kan zijn: voor het eerst worden de opnames van de kennissessies digitaal gedeeld. Tijdens de zogeheten Digital Week kunnen de online deelnemers alle sessies terugkijken om zo alsnog up-to-date te zijn van de laatste ontwikkelingen op carwashgebied.

Van 20 tot en met 24 mei vindt de Digital Week plaats. Deelnemers kunnen de sessies – die tijdens The Show in Nashville worden gepresenteerd – terugkijken. De sessies staan volledig in het teken van ontwikkeling binnen de branche. Relevante thema’s als customer experience, finance en operations, marketing en communicatie, automotive maintenance en talent development worden uitgelicht. Allemaal bedoeld om reeds bestaande carwashbedrijven of startende ondernemers te informeren en verder op weg te helpen met hun bedrijf. Bekijk hier welke sessies er zijn.

Deelname aan Digital Week is gratis voor bezoekers van The Car Wash Show in Nashville. Voor niet-bezoekers kost het 199 dollar. De inschrijving opent op maandag 13 mei, de dag waarop The Show van start gaat.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

The Car Wash Show presenteert Digital Week | CarwashPro
Up-to-date

The Car Wash Show presenteert Digital Week

Foto ter illustratie: Shutterstock

The Car Wash Show gaat volgende week van start in Nashville. Goed nieuws voor wie er dit jaar niet bij kan zijn: voor het eerst worden de opnames van de kennissessies digitaal gedeeld. Tijdens de zogeheten Digital Week kunnen de online deelnemers alle sessies terugkijken om zo alsnog up-to-date te zijn van de laatste ontwikkelingen op carwashgebied.

Van 20 tot en met 24 mei vindt de Digital Week plaats. Deelnemers kunnen de sessies – die tijdens The Show in Nashville worden gepresenteerd – terugkijken. De sessies staan volledig in het teken van ontwikkeling binnen de branche. Relevante thema’s als customer experience, finance en operations, marketing en communicatie, automotive maintenance en talent development worden uitgelicht. Allemaal bedoeld om reeds bestaande carwashbedrijven of startende ondernemers te informeren en verder op weg te helpen met hun bedrijf. Bekijk hier welke sessies er zijn.

Deelname aan Digital Week is gratis voor bezoekers van The Car Wash Show in Nashville. Voor niet-bezoekers kost het 199 dollar. De inschrijving opent op maandag 13 mei, de dag waarop The Show van start gaat.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.