Washin7, Eindhoven, wasstraat, carwash

Vernieuwing en uitbreiding bij Washin7

Washin7 is vernieuwd. De beide vestigingen van het bedrijf zijn afgelopen maand op verschillende manieren geüpdatet en verbouwd. De wasstraten van de locaties werden uitgebreid met extra hogedruk en een extra velgenborstel. Daarnaast werd Pantser, een extra beschermingslaag, aan de keuzeopties toegevoegd. “We zijn de eerste locatie die met dit product aan de slag gaat, de naam Pantser hebben we er zelf aan gegeven”, aldus eigenaar Frank Vekemans.

Naast een extra keuzeoptie werden de filialen in Roosendaal en Eindhoven nog meer onder handen genomen. De wasstraten zijn uitgebreid en er werden buiten de straat wat toevoegingen gedaan. “In Roosendaal werden twee extra wasboxen ingericht. De leidingen en dergelijke lagen er al klaar voor. Het gaat goed. dus we hebben die wasboxen nu ingericht. Hetzelfde geldt voor Eindhoven. Hier hebben we tien extra stofzuigplaatsen toegevoegd”, zegt hij.

Pantser

Er is een nieuwe optie aan de programma’s toegevoegd. Het Pantser-programma is met de verbouwingen toegevoegd als extra. “Voor een klein extra bedrag kan de Pantserlaag worden toegevoegd. Het is het nieuwste product van Auwa, waar we de shampoos van hebben.”  Het systeem zorgt volgens hem voor een vuil- en waterafstotende laag op de auto. “Dat zorgt voor een beter zicht en de ruitenwissers hoeven bij regen minder gebruikt te worden.”

Om het nieuwe programma te promoten, is het voor de helft van de prijs toe te voegen aan de wasbeurt. “Pantser kan aan ieder programma toegevoegd worden voor een kleine meerprijs. Via onze app hebben we onze volgers geïnformeerd.” De Washin7-app moet een echte toevoeging voor de gebruikers zijn volgens de directeur. “Vaak worden apps even ‘voor de leuk’ gedownload en dan niet meer gebruikt. Deze app moet net als een bank-app een toevoeging zijn.” Gebruikers kunnen bijvoorbeeld het tegoed op de waspas opwaarderen via de app en het saldo bekijken. Ook worden ze op de hoogte gehouden van vernieuwingen binnen het bedrijf.

Wil je ook de gratis nieuwsbrief van CarwashPro ontvangen? Vul hier jouw e-mailadres in:

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Vernieuwing en uitbreiding bij Washin7 | CarwashPro
Washin7, Eindhoven, wasstraat, carwash

Vernieuwing en uitbreiding bij Washin7

Washin7 is vernieuwd. De beide vestigingen van het bedrijf zijn afgelopen maand op verschillende manieren geüpdatet en verbouwd. De wasstraten van de locaties werden uitgebreid met extra hogedruk en een extra velgenborstel. Daarnaast werd Pantser, een extra beschermingslaag, aan de keuzeopties toegevoegd. “We zijn de eerste locatie die met dit product aan de slag gaat, de naam Pantser hebben we er zelf aan gegeven”, aldus eigenaar Frank Vekemans.

Naast een extra keuzeoptie werden de filialen in Roosendaal en Eindhoven nog meer onder handen genomen. De wasstraten zijn uitgebreid en er werden buiten de straat wat toevoegingen gedaan. “In Roosendaal werden twee extra wasboxen ingericht. De leidingen en dergelijke lagen er al klaar voor. Het gaat goed. dus we hebben die wasboxen nu ingericht. Hetzelfde geldt voor Eindhoven. Hier hebben we tien extra stofzuigplaatsen toegevoegd”, zegt hij.

Pantser

Er is een nieuwe optie aan de programma’s toegevoegd. Het Pantser-programma is met de verbouwingen toegevoegd als extra. “Voor een klein extra bedrag kan de Pantserlaag worden toegevoegd. Het is het nieuwste product van Auwa, waar we de shampoos van hebben.”  Het systeem zorgt volgens hem voor een vuil- en waterafstotende laag op de auto. “Dat zorgt voor een beter zicht en de ruitenwissers hoeven bij regen minder gebruikt te worden.”

Om het nieuwe programma te promoten, is het voor de helft van de prijs toe te voegen aan de wasbeurt. “Pantser kan aan ieder programma toegevoegd worden voor een kleine meerprijs. Via onze app hebben we onze volgers geïnformeerd.” De Washin7-app moet een echte toevoeging voor de gebruikers zijn volgens de directeur. “Vaak worden apps even ‘voor de leuk’ gedownload en dan niet meer gebruikt. Deze app moet net als een bank-app een toevoeging zijn.” Gebruikers kunnen bijvoorbeeld het tegoed op de waspas opwaarderen via de app en het saldo bekijken. Ook worden ze op de hoogte gehouden van vernieuwingen binnen het bedrijf.

Wil je ook de gratis nieuwsbrief van CarwashPro ontvangen? Vul hier jouw e-mailadres in:

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.