Dibo, S111

Janssens Geerinck in Turnhout breidt uit met moderne roll-over

DiBO Project(s) installeerde onlangs een DiBO S111 bij Janssens Geerinck in Turnhout. Deze ondernemer handelt in auto-onderdelen en -accessoires, werkplaatsmateriaal, gereedschap, auto- en industrielakken en verbruiksartikelen voor garage en industrie. Naast de shop heeft hij ook zijn eigen montage- en herstelwerkplaats, een tankstation waar je 24/7 terecht kan en een DiBO self-carwash.

De wasboxen met drie overdekte wasplaatsen en één in de openlucht, is intussen al een jaar of tien goed gebruikt door de klanten van Janssens Geerinck. “In het begin was het concept van ‘de self-carwash’ nog redelijk nieuw, maar na een tijdje begonnen de zaken goed te lopen. De klanten waren tevreden en keerden terug”, geeft de eigenaar aan. Hijzelf was erg tevreden over de installatie en de kwaliteit van leverancier DiBO.

DiBO S111

Toen hij eenmaal het idee kreeg om als aanvulling op de bestaande faciliteiten eveneens een wasportaal te plaatsen, dacht hij meteen aan de leverancier van zijn wasboxen,DiBO. De keuze viel op de DiBO S111, een van de modernste en meest uitgebreide machines in het gamma van de in Arendonk gevestigde leverancier van carwashes. Klanten kunnen er met creditcard, cash geld, klantenkaart en contactloos betalen. Verder beschikt Janssens Geerinck over een ruime parking zodat na afloop in alle rust de wagen nog even extra gezeemd kan worden.

De S111-machine bestaat uit drie delen:

  • Het gedeelte met een contourvolgende en kantelbare drogerbalk, geïntegreerde zijdrogers met positionering en met spuitpunten voor de inweek (shampoo, insectenreiniging, velgen);
  • Een tussenliggende boog in RVS met contourvolgende hogedrukreiniging en waxapplicatie;
  • Het gedeelte met de elektronisch gestuurde horizontale borstel en kantellende zijborstels, om perfect de contouren van het voertuig te kunnen volgen.

Auteur: Thom Mandos

Autoliefhebber met een voorkeur voor een schone auto. Thom Mandos was tot 2018 de vaste redacteur van vakblad CarwashPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.