Ger Loogman

Na Comfort Lane nu ook Comfort Pay bij Loogman

Ger Loogman heeft een nieuw concept gelanceerd. Bij de Comfort Lane, ook een idee uit de koker van de Loogman Groep, introduceert hij nu Comfort Pay, een nieuwe manier van betalen die vanaf nu beschikbaar is bij Loogman Tanken en Wassen in Aalsmeer.

Ongeveer een jaar geleden werd door hem al de Comfort Lane geïntroduceerd. Bij dit concept rijden klanten een lopende band op. Zonder dat ze hoeven uit te stappen wordt vervolgens de auto volgetankt. De andere manier van tanken wordt door steeds meer klanten gebruikt, juist ook omdat het niets extra’s kost. Nu zelfs niet meer betaald hoeft te worden gaat het concept weer een stap verder.

Automatisch betalen

Volgens de site Amstelveenz hoeven klanten door de nieuwe manier van betalen zich geen enkele zorgen meer te maken bij een tankbeurt. Bij het inrijden van de Comfort Lane wordt het kenteken van de wagen automatisch gescand en gecheckt. Een medewerker bij de speciale tanklane zorgt ervoor dat de juiste brandstof in de tank komt en de klant kan weer doorrijden. Via het kenteken wordt automatisch afgerekend.

Het betaalsysteem is automatisch. Klanten krijgen iedere twee weken een factuur thuis waar de afgenomen brandstof mee kan worden afgerekend. Volgens Loogman is gemak belangrijk, aangezien het voor veel mensen geen hobby is om de auto vol te tanken. Om die vieze handen, kou en het gedoe met afrekenen tegen te gaan, startte hij de Comfort Lane.

Lees ook: Loogman: Grillige sfeer wassector gevolg van oververzadigde markt

Auteur: Thom Mandos

Autoliefhebber met een voorkeur voor een schone auto. Thom Mandos was tot 2018 de vaste redacteur van vakblad CarwashPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.