Video: verbouwing Loogman Carwash Rotterdam in volle gang

De verbouwing van Loogman Carwash Rotterdam is in volle gang. Inmiddels is de oude fabriekshal, waar voorheen een meubelzaak gevestigd was, onder de sloophamer gegaan. Zo is de aanwezige betonnen vloer er helemaal uit gesloopt omdat deze gebroken en verzakt was. In deze video wordt meer verteld over de werkzaamheden.

Om de vloer weer op de juiste hoogte te krijgen is deze aangevuld met 1.000 ton gebroken puin, oftewel 1 miljoen kilo menggranulaat. Nu ligt er weer een stevige oppervlakte van 1.500 vierkante meter die met klinkers bestraat gaat worden voor de toekomstige overdekte stofzuigplekken. Wie liever in de openlucht aan de slag gaat met het interieur van zijn auto: er zullen buiten ook nog stofzuigplekken blijven.

Naast de aanwezige doekjesautomaten en de gratis dashboardguns en mattenkloppers komt er op veler verzoek ook een bandenpomp zodat klanten hun banden altijd de juiste bandenspanning kunt geven. Er zijn ook alvast uitsparingen gemaakt voor ramen en deuren zodat er straks genoeg licht de fabriekshal binnenkomt. De gevel krijgt straks ook een hele nieuwe look zodat het één geheel zal vormen met de huidige ingang.


Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Video: verbouwing Loogman Carwash Rotterdam in volle gang | CarwashPro

Video: verbouwing Loogman Carwash Rotterdam in volle gang

De verbouwing van Loogman Carwash Rotterdam is in volle gang. Inmiddels is de oude fabriekshal, waar voorheen een meubelzaak gevestigd was, onder de sloophamer gegaan. Zo is de aanwezige betonnen vloer er helemaal uit gesloopt omdat deze gebroken en verzakt was. In deze video wordt meer verteld over de werkzaamheden.

Om de vloer weer op de juiste hoogte te krijgen is deze aangevuld met 1.000 ton gebroken puin, oftewel 1 miljoen kilo menggranulaat. Nu ligt er weer een stevige oppervlakte van 1.500 vierkante meter die met klinkers bestraat gaat worden voor de toekomstige overdekte stofzuigplekken. Wie liever in de openlucht aan de slag gaat met het interieur van zijn auto: er zullen buiten ook nog stofzuigplekken blijven.

Naast de aanwezige doekjesautomaten en de gratis dashboardguns en mattenkloppers komt er op veler verzoek ook een bandenpomp zodat klanten hun banden altijd de juiste bandenspanning kunt geven. Er zijn ook alvast uitsparingen gemaakt voor ramen en deuren zodat er straks genoeg licht de fabriekshal binnenkomt. De gevel krijgt straks ook een hele nieuwe look zodat het één geheel zal vormen met de huidige ingang.


Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.