CNV gaat personeel tankstations en wasbedrijven masseren

Medewerkers van tankstations en wasbedrijven kunnen een gratis massage aanvragen bij vakbond CNV. Middels het Project Pauze! trekt de CNV het land in om personeel in de tankstationbranche te wijzen op het belang van het houden van een verantwoorde pauze. Ook wil de CNV op deze manier dichter bij de leden komen. 

Project Pauze! rijdt door alle provincies van Nederland in de maanden september tot en met december 2012 op woensdag, donderdag of vrijdag. Per dag zullen er 3 tankstations of wasbedrijven bezocht worden per provincie.

Rustig

Het team van de CNV komt langs in de rustige periode van de werkdag; na de ochtendspits, na de lunchpauze en voor de avondspits. Dit zodat het niet ten koste gaat van de reguliere werkzaamheden.

Het liefst wordt een moment gekozen wanneer normaal gesproken ook de pauze is.

Masseuse

Project Pauze! bestaat uit een vakbondsbestuurder en een masseuse. Terwijl de masseuse het personeel verwent met een nekmassage in een speciaal daarvoor ontworpen stoel zal de vakbondsbestuurder gesprekken aangaan met het personeel.

De bedoeling is dat de medewerkers allerhande vragen kunnen stellen over de CAO tankstations en wasbedrijven. De massage zal per persoon zo’n tien minuten duren. Alle personeelsleden komen voor de massage in aanmerking.

Auteur: Steven Don

2 reacties op “CNV gaat personeel tankstations en wasbedrijven masseren”

P van Gelder|03.05.12|10:44

Dat is toch verschrikkelijk aardig van het CNV……

Wij zijn alle dagen geopend tot 24:00uur. Mocht het CNV interesse hebben om langs te komen, bel even van tevoren want er worden namelijk geen vreemde toegestaan in de veilige kassaruimte. Dit uit veiligheid voor onze medewerkers! En als ze van te voren aangeven wanneer ze komen kunnen de medewerkers ook vragen voorbereiden want: ….Wanneer ben jij nou met je CAO bezig?

s.bkreedijk|04.05.12|12:38

ja erg aardig.
maar ik werk op een druk station met veel plezier hoor.
pauze dat kennen we niet je effe 5 min een sigaretje roken.
dus cnv verdiep je eerst maar eens hoe het werkt op een tankstation.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

CNV gaat personeel tankstations en wasbedrijven masseren | CarwashPro

CNV gaat personeel tankstations en wasbedrijven masseren

Medewerkers van tankstations en wasbedrijven kunnen een gratis massage aanvragen bij vakbond CNV. Middels het Project Pauze! trekt de CNV het land in om personeel in de tankstationbranche te wijzen op het belang van het houden van een verantwoorde pauze. Ook wil de CNV op deze manier dichter bij de leden komen. 

Project Pauze! rijdt door alle provincies van Nederland in de maanden september tot en met december 2012 op woensdag, donderdag of vrijdag. Per dag zullen er 3 tankstations of wasbedrijven bezocht worden per provincie.

Rustig

Het team van de CNV komt langs in de rustige periode van de werkdag; na de ochtendspits, na de lunchpauze en voor de avondspits. Dit zodat het niet ten koste gaat van de reguliere werkzaamheden.

Het liefst wordt een moment gekozen wanneer normaal gesproken ook de pauze is.

Masseuse

Project Pauze! bestaat uit een vakbondsbestuurder en een masseuse. Terwijl de masseuse het personeel verwent met een nekmassage in een speciaal daarvoor ontworpen stoel zal de vakbondsbestuurder gesprekken aangaan met het personeel.

De bedoeling is dat de medewerkers allerhande vragen kunnen stellen over de CAO tankstations en wasbedrijven. De massage zal per persoon zo’n tien minuten duren. Alle personeelsleden komen voor de massage in aanmerking.

Auteur: Steven Don

2 reacties op “CNV gaat personeel tankstations en wasbedrijven masseren”

P van Gelder|03.05.12|10:44

Dat is toch verschrikkelijk aardig van het CNV……

Wij zijn alle dagen geopend tot 24:00uur. Mocht het CNV interesse hebben om langs te komen, bel even van tevoren want er worden namelijk geen vreemde toegestaan in de veilige kassaruimte. Dit uit veiligheid voor onze medewerkers! En als ze van te voren aangeven wanneer ze komen kunnen de medewerkers ook vragen voorbereiden want: ….Wanneer ben jij nou met je CAO bezig?

s.bkreedijk|04.05.12|12:38

ja erg aardig.
maar ik werk op een druk station met veel plezier hoor.
pauze dat kennen we niet je effe 5 min een sigaretje roken.
dus cnv verdiep je eerst maar eens hoe het werkt op een tankstation.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.